.

.

Yardwe Автоматична Ясла за Гълъби, А за Гълъби, А за Пъдпъдъци, Автоматична Ясла за Птици, Диспенсер за Хранене на Птици, А за Гълъби, Стойка за хранене на Гълъби, Дървен?

Yardwe Автоматична Ясла за Гълъби, А за Гълъби, А за Пъдпъдъци, Автоматична Ясла за Птици, Диспенсер за Хранене на Птици, А за Гълъби, Стойка

BGN 26.99

Брой продукти
На склад

А ЗА ПТИЦИ, БЕЗ ОТПАДЪЦИ от храна и вода ефективно се почистват от замърсяване, добре задържат храна и е по-добре хранени птицитеКУПИЧКИ ЗА ХРАНЕНЕ на ГЪЛЪБИ - ефективно да предотвратяват замърсяване на храна и вода, добре задържат храна и е по-добре хранени птиците.А за папагали - конструкция с няколко слота, може да се използва за хранене на много малки животни, като птици, папагали, гълъби и така нататък.А за гълъби и пилета - всички видове дребни птици, като например какаду, папагалът, пиле и много други неща за хранене. А за вода за пилета-Тази ясла е изработена от дърво и е удобен за използване.Пратката включва 1 х Ясла за гълъби Характеристики - Цвят : дървената ясла за пилета. - Размер : 40,00 X13,00 X13,00 см. / 15,72 X5,11 X5,11 инча автоматична ясла за гълъби. - Материал : дървена кутия за хранене на птици. - Има няколко слота, може да се хранят няколко птици едновременно, и не допускай да те пречат един на друг дървена кормушкой за гълъби. - Това е добър контейнер за храна на вълнообразни попугайчиков, което се канарче, какаду, зяблика-попугайчика използвайте многощелевую къщичка за гълъби. - Изработена от дървен материал, тази ясла е здрава, удобна и изчислени за продължителна употреба кормушкой за гълъби. - Откриващата се покрива с дървени хранилки позволява лесно и удобно да изпълват фидер пресни храни за гълъби. - Удобен, който предпазва от пръски, може ефективно да предотврати замърсяването на храна във вид на хранилки за птици в клетка.Описаниетоваров Тава за хранене на птици известно време може да остане на открито.опаковка вода за птиците Тази ясла за гълъби, предназначени за гълъби или други малки птици. Дървената ясла за птици на открито, безопасно и практично, поддържа продължителна употреба. многощелевая ясла за гълъби Тази ясла за гълъби удобно, защитено от пръски, ефективно предотвратява замърсяването на храната.

Други функции

Най-добри сделки