.

.

megrez sport Y-Образен Дубликат на Твистер за Улов на мухи летят риболов, Отточна тръба на шарнирна връзка Финишер с Камшик, Инструменти за Връзване на мухи Или Оборудван?

megrez sport Y-Образен Дубликат на Твистер за Улов на мухи летят риболов, Отточна тръба на шарнирна връзка Финишер с Камшик,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Ние избираме висококачествени нержавеющую стомана и месинг като суровина за нашите продукти 【Правилния размер】 Дължина е около 12,5 см, което е много удобно за използване. 【Уникален дизайн】 Y-образна форма, петоъгълна дръжка, супер въртене на 360 °, по-удобен за използване. 【Прилагането на】 Поставете коса или прежда между две кичури, след това с помощта на инструмент, заключете ги с кръгови движения и вратовръзка на мушкам. 【Добра опит ръчно изработени】Можете да използвате разумни инструменти в процеса на производството, значително намаляване на своето време, да получите удоволствие от риболова. 【Висококачествени материали】 Ние избираме висококачествени нержавеющую стомана и месинг като суровина за нашите продукти. 【Правилния размер】 Дължина е около 12,5 см, което е много удобно за използване. 【Уникален дизайн】 Y-образна форма, петоъгълна дръжка, супер въртене на 360 °, по-удобен за използване. 【Прилагането на】 Поставете коса или прежда между две кичури, след това с помощта на инструмент, заключете ги с кръгови движения и вратовръзка на мушкам. 【Добра опит ръчно изработени】Можете да използвате разумни инструменти в процеса на производството, значително намаляване на своето време, да получите удоволствие от риболова.Изработен е от неръждаема стомана и месинг; Дължина около 12,5 см; Y-образен, петоъгълна дръжка, супер въртене на 360 °.

Други функции

Най-добри сделки