.

.

Детски Фиби за Коса Lusofie, Шнола за коса, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за коса За Момиченца, Прекрасни Щипки За Коса, Метални Щипки за коса-Бутон, Блестящи Аксе?

Детски Фиби за Коса Lusofie, Шнола за коса, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за коса За Момиченца, Прекрасни Щипки За Коса,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Опаковка включва】 Набор от заколок за коса съдържа 42 бр щипки за коса с множество модели с пеперуда, морската звезда, цветето, дъгата, плодове, животни и много други. 【Качествени материали】 Тези красиви фиби за коса са изработени от висококачествени сплави и блестящи аксесоари.Щипки за коса на момичето са около 7 см на дължина.Материал сплав плавен и няма да навреди на мека косата на момичето. 【Подходящ размер】 Всеки клип има 2 инча дължина и 0,6 инча ширина.Той е подходящ за гъсти, тънки, къдрава или права коса и може да бъде здраво закрепен с помощта на неподвижни конструкции. 【Широк спектър от приложения】 Нашите фиби за коса са подходящи за всякакъв вид прически, а фиби за коса могат да задържи гъста, права или къдрава коса, можете да ги използвате в различни случаи, като например парти, танци, пътуване, всекидневният живот или рождени дни. 【Ярки подаръци】 Споделете тези фиби за коса с дъщеря си или да ги публикувате в подарък на приятелите си, направете така, че вашите момичета изглеждат по-привлекателни.Име на продукта : детска шнола за коса Цвят на продукта : цветен Материал на продукта : пластмаса + сплав Размер на опаковката на продукта : 21*12*3.

Други функции

Най-добри сделки