.

.

Toyvian 1 бр., Детска Сгъваема Мивка, Складное Кофа за миене, Сгъваема Мивка, Cartoony Мивка, Сгъваема Купа за Ръце, Сгъваеми Мивки, Преносим Мивка, Домашен Мивка, Детски Шамп?

Toyvian 1 бр., Детска Сгъваема Мивка, Складное Кофа за миене, Сгъваема Мивка, Cartoony Мивка, Сгъваема Купа за Ръце, Сгъваеми Мивки,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Детска сгъваема мивка : Тази мивка е безопасна за здравето, защита на околната среда и няма никакъв мирисПреносима вана за пране : е Изработена от висококачествени и екологично чисти материали и практичен за по-дълга употреба.Сгъваема мивка : за Деца ще привлече очарователен външен вид, мивка за измиване на детската личика, ,. Сгъваема мивка за краката : подходяща за използване в кухнята и в банята, многофункционален.Туризъм вана за измиване : Cartoony сгъваема мивка, специално предназначени за новородени.Детска сгъваема мивка : Тази мивка е безопасна за здравето, защита на околната среда и няма никакъв мирис.Преносима вана за пране : е Изработена от висококачествени и екологично чисти материали и практичен за по-дълга употреба.Сгъваема мивка : за Деца ще привлече очарователен външен вид, мивка за измиване на детската личика, ,. Сгъваема мивка за краката : подходяща за използване в кухнята и в банята, многофункционален.Туризъм вана за измиване : Cartoony сгъваема мивка, специално предназначени за новородени.Пратката включва 1 х Мивка Характеристики -Цвят : лилаво детска мивка от полипропилен -Материал : устойчив на абразия най-ниските от полипропилен, TPE -Размер : 33,70 X33,70 X11,00 см. /13,24 X13,24 X4 Бебешки аксесоари. -Децата ще бъдат привлечени очарователен външен вид, с мивка за измиване на детската личика, бъчви и т., преносима вана за измиване. -Перфектен избор за подарък на приятели в детската душа, за рожден ден, нов дом и т., Туризъм вана за измиване. -Мивка, специално разработен за бебета, която може бързо да се натрупват и който не е лесно да навредят на походным мивка. -Изработен от висококачествени и екологично чист материал, здрав и практичен за по-дълга употреба детска сгъваема леген. -Сгъваема конструкция го прави преносим и компактна вана за измиване на пътуване.Информация за стоки Организаторите за банята на Този обект е мивката, направени от висококачествен материал за трайни и практично използване. преносим мини-вана - избор за приятели, семейство и т., Детска мивка се сгъва, за да space-saving.travel купа за измиване на Многофункционална, удобна за употреба.Дизайн анимационни форми на вани за краката, лесно привлича вниманието на децата.

Други функции

Най-добри сделки