.

.

Украса за Хелоуин, Шапка Вещица с 26-Футовыми Водоустойчиви Гирлянди Батерии за Украса на парти за Хелоуин, Вътрешна Веранда, Градина, Дървото в двора (8 бр)

Украса за Хелоуин, Шапка Вещица с 26-Футовыми Водоустойчиви Гирлянди Батерии за Украса на парти за Хелоуин, Вътрешна Веранда,

BGN 23.80

Брой продукти
На склад

[Актуализирани украса за Хелоуин 2022 г] Нашите 8 комплекти, осветителни тела за шапки на вещиците на Хелоуин се състои от 4 фигури (лилаво тиква, оранжеви прилепи, зелени паяци, червени призраци) и 80 на светлинните мъниста (оранжеви, зелени, жълти, розово-червени).Идеална украса за Хелоуин, да се мотае тези светещи шапки в градината, на двора, на тревата, веранда, порта, ограда, на двора и т. ☞ [Лекота на инсталиране на] Украса за Хелоуин на открито са лесни за инсталиране и съхранение, лесно подвешиваются, допринасят за съхранение, спестявайки място за съхранение и се използват широко. ☞ [Водоустойчива IP65] Шапки на вещици за декор за Хелоуин, изработени от екологично чист полиестер, издръжлив, здрав и водоустойчив, които издържат на различни метеорологични условия, не се притеснявайте за това, да се постави ги на открито. ☞[Задвижвани от батерия] Led светлини за декорация Хелоуин трайни светлина може да изгори повече от 24 часа, а нощен ефект е по-добре, което ви осигурява най-доброто потапяне в Хелоуин. ☞ [Качествено обслужване] Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.  [Обнови украса за Хелоуин на 2022 година] Нашите 8 комплекти, осветителни тела за шапки на вещиците на Хелоуин се състои от 4 фигури (лилаво тиква, оранжеви прилепи, зелени паяци, червени призраци) и 80 светлинни топки (оранжево, зелено, жълто, розово-червено).Идеална украса за Хелоуин, да се мотае тези светещи шапки в градината, на двора, на тревата, веранда, порта, ограда, на двора и т. ☞ [Лекота на инсталиране на] Украса за Хелоуин на открито са лесни за инсталиране и съхранение, лесно подвешиваются, допринасят за съхранение, спестявайки място за съхранение и се използват широко. ☞ [Водоустойчива IP65] Шапки на вещици за декор за Хелоуин, изработени от екологично чист полиестер, издръжлив, здрав и водоустойчив, които издържат на различни метеорологични условия, не се притеснявайте за това, да се постави ги на открито. ☞[Задвижвани от батерия] Led светлини за декорация Хелоуин трайни светлина може да изгори повече от 24 часа, а нощен ефект е по-добре, което ви осигурява най-доброто потапяне в Хелоуин. ☞ [Качествено обслужване] Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Други функции

Най-добри сделки