.

.

Мека играчка-Дрънкалка с Утенком-Агне Кайсиев цвят, Плюшевое плюшена играчка за бебета, Шейкър с мека дръжка на възраст Над 0 месеца (Патица, 6 инча)

Мека играчка-Дрънкалка с Утенком-Агне Кайсиев цвят, Плюшевое плюшена играчка за бебета, Шейкър с мека дръжка на възраст Над 0 месеца

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? Перфектен размер : Сладки плюшени дрънкалки във формата на животни са с дължина 6 см и 7 см.Мек плюшен дрънкалка за ръце, разработена с оглед на идеални размери, разположение, за новородени, за да могат да вземат малки дръжки. Материал премиум-клас : 100% полиестер, с нежна набивкой, изработен от меки и пухкави материали премиум-клас.Това е абсолютно няма да навреди на децата по време на играта с тях. Лесен за почистване : Нашите плюшени дрънкалки за животни лесни за почистване. препоръчва се бережная ръчно и машинно пране.Моля, НЕ използвайте ГОРЕЩА вода.Той може да даде на свиване при висока температура, тъй като не са били изложени на химическа обработка. Подходящ за : Подходяща от раждането -бебешки играчки, играчки за деца 0-3 месеца, бебешки играчки 3-6 месеца, бебешки играчки 6-12 месеца, бебешки играчки за деца, играчки за деца на 1 година. Специални подаръци : Тези сладки мека дрънкалка във формата на животни lovey за всички възрасти - идеалният подарък за детската душа, за новородено бебе или дори може да се използва за украса на вашата детска стая.Лесно е достатъчно, да се Забавляват, да Прегръща и обича най-добрия Си Приятел!Дрънкалки с кайсиеви агне и лисици ръка на бебето лесно да държи в ръцете си.Може да се тренира хватательные способности на детето. 100% чисто нов и високо качество плюшено материал.Бродирани очите, носа, устата, веждите, без малки части, никаква потенциална опасност от задушаване.Това е абсолютно няма да навреди на децата по време на играта с тях.Леко се разклаща, за да издава звук на дрънкалка, и натиснете, за да издам писклявый звук, уши и крака, и да публикува шуршащий звук, различни звуци за тренировка малък мотор на детето и слухови способности.Ярките цветове помагат да се развиват сетивните възприятия на децата.Със сертификати CE и американски сертификати Astmf 963, за да се гарантира безопасността и качеството на продуктите.Грижа Инструкции : 1. Ако е мръсно, можете да се измие я ръчно или избършете с влажна кърпа, или може да изложи на машинно измиване в щадящем режим в рамките на пакета за дрехи, а след това се изсушават на въздуха. Препоръчва се ръчно пране в топла вода при температура 30-40 градуса с помощта на неутрален препарат. Не рвите играчка със сила.Използвайте под надзора на възрастни.

Други функции

Най-добри сделки