.

.

20 бр/кор. Червило за цигари, Памучен тампон, Червило, Женски Устойчив Блясък За устни, Матиран Памучен тампон, Здрав Водоустойчив Течна Антипригарная Червило за тат?

20 бр/кор. Червило за цигари, Памучен тампон, Червило, Женски Устойчив Блясък За устни, Матиран Памучен тампон, Здрав Водоустойчив

BGN 2.99

Брой продукти
На склад

[Памучен тампон за цигарената червило] Пълен грим, за дълготрайна хидратация, лесно премахване на грим, не е лесно мръсна чаша, опаковка от цигарената кутия, тегло продукти : 25 г, количество : 20 забавни червила, съдържащи 20 памучни тампони, можете да направите грим, където пожелаете [Траен и водоустойчив] Добавете формула на боята за устни, ярко и трайно цвят.Не се придържаме към чашата, не размазывается, е водоустойчив и устойчив на поцелуям. [4 популярните цветове] 4 цвята за избор : червено, розово-червено, розово и телесен цвят. винаги ще има някой, който ви подхожда.Имаме и 4-цветна комбинация, вече не е нужно да се притеснявате за това, как да изберете цвят. [Применимая на сцената] като коприна, нежни, елегантни, леки устни, подходящи за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, на пазар, на летните партита с приятели, това е много удобен и много красив комплект за грим на устни, лесно се носи. [Начин на прилагане] Разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия на памучен тампон и оставете ватному тампону се изправяте вертикално, за да се изцеди течността в другия край (този процес отнема около 2 секунди, бъдете внимателни, за да не kapnut на ръцете при първата употреба), Използвайте памучен тампон, за да е равномерно запълване на горната и долната устна.Име на отдел : унисекс.Описание : ?Еднократно място за устни?Това е петно за устни е много специално, то е разработено с използването на еднократни тампони, просто сломайте единия край на тампон, и петно за устни перетечет на другия край.Просто трябва внимателно да нанесете го върху устните и ще получите очарователен нюанс is.?Кремав оттенък True-to-color?Този ефектен набор от червило с богата пигментация, състояща се от различни естествени нюанси, създава ярък цвят с матово покритие.Той съчетава в себе си несравнимо усещане с превъзходен комфорт и е проектиран по такъв начин, че да осигури максимално наситено с покритие, само с едно движение.?Удобен, Широко използвани?Лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност.Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка за рождения си ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници.?Универсален "всичко в едно"?Този набор от червила, телесен цвят създава идеална основа за всякакъв начин с устни - от неутрални до смели, за дневно и нощно съвършенство.

Други функции

Най-добри сделки