.

.

DOITOOL 40 Бр., Детски устойчив на удари под Ъгъл Силикон Ъглов протектор, Ъглови Брони за мебели, Детски Ъгъл, Покривала За маси, Детска Безопасност, Защита на деца, Защи?

DOITOOL 40 Бр., Детски устойчив на удари под Ъгъл Силикон Ъглов протектор, Ъглови Брони за мебели, Детски Ъгъл, Покривала За

BGN 16.15

Брой продукти
На склад

Защитни средства за мебели : това ще ви помогне по-добре да се избегне сблъсък и ще осигури безопасността на вашите деца, когато те играят, в непосредствена близост до масатаЗащитни ъгли : предпазват ръба на маса, експлоатирани маси, писмено плот, рафтове и други мебели.Защитна Броня за деца : Това ще ви помогне по-добре да се избегне сблъсък и ще осигури безопасността на вашите деца, когато те играят, в непосредствена близост до масата.Защитно покритие за краища на масата : Компактен размер, няма да се отрази на цялостното красотата на мебелите, можете да използвате с доверие.Ъглови защитни огради : те могат да осигурят по-добра защита на децата от сблъсък с остри ъгъла ръбове.Защитни средства за мебели : това ще ви помогне по-добре да се избегне сблъсък и ще осигури безопасността на вашите деца, когато те играят, в непосредствена близост до масата.Защитни ъгли : предпазват ръба на маса, експлоатирани маси, писмено плот, рафтове и други мебели.Защитна Броня за деца : Това ще ви помогне по-добре да се избегне сблъсък и ще осигури безопасността на вашите деца, когато те играят, в непосредствена близост до масата.Защитно покритие за краища на масата : Компактен размер, няма да се отрази на цялостното красотата на мебелите, можете да използвате с доверие.Ъглови защитни огради : те могат да осигурят по-добра защита на децата от сблъсък с остри ъгъла ръбове.Пратката включва 40 x ъглови факт Характеристики - Цвят : ъглови протектори различни цветове. - Размер : 4,20 X3,80 X2,00 см / 1,65 X1,49 X0,79 инча брони за масата. - Материал : силикон защитни кътове за детски масата. - Изработени от силиконов материал, тези ъглови протектори са безопасни и трайни за дълго време на използване на защитни ъглови възглавници. - Широко, подходящи за маса, стол, прозорец, шкаф, гардероб и други мебели за деца. - Има cartoony вид кученце, той също може да даде добър декоративен ефект ъглови брони за мебели. -Произведен с внимателна обработка, без чеп, сигурно и няма драскотина на ръката, за да можете да го използвате, моля, бъдете сигурни, ъглов протектор бебе. - Те могат да осигурят по-добра защита на децата от сблъсък с ъглов дизайн на протектора с остри ъгъла ръбове.Информация за стоки, Защитни облицовки на ръба Изработени от силиконов материал, тези ъглови накладки са лесни за употреба, благодарение на леко тегло и компактния си размер.

Други функции

Най-добри сделки