.

.

Каишка за деца-Сигурна Шлейка за разходки с бебето и Защита от Загуба на Китката за Пътуване с момичета/Момчета (Розово, Еднорог)

Каишка за деца-Сигурна Шлейка за разходки с бебето и Защита от Загуба на Китката за Пътуване с момичета/Момчета (Розово, Еднорог)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ★ МАТЕРИАЛ-Висококачествен полиестер материал и найлон въже за детски каишка, здрава и устойчива дишаща. ★ Сменяеми каишки осигуряват перфектно позициониране. ★ ЗАЩИТА от загуба на каишка за ръка, - вие няма да се притеснявате за това, че децата ще бъдат изгубени и ще се скитат в обществени места. ★ УНИКАЛЕН дизайн на Този детски каишка с хубав дизайн, която вашето дете с удоволствие ще се заеме със себе си.Най-добрият коледен подарък за вашето дете. ★ Забележка : Нашата цел е предоставяне на продукти от най-високо качество и най-прекрасното изживяване за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, не се колебайте.Това може да задоволи любопитството на детето, свободно гуляющего.Това изведе на децата от техните родители и намира, където и да са те.Това крила на пеперуда, сладки, живи, дишащи, им е много обичат да носят деца.Защита от загуба на Китката 1,5 М. Каишка за деца от 1,5 М.

Други функции

Най-добри сделки