.

.

uxcell 40 мм, с полукръгла Кожена Машина За Пробиване 40 mm, V-Образен Инструмент за Пробиване Края на Каишка за направи си САМ Craft 2 бр.

uxcell 40 мм, с полукръгла Кожена Машина За Пробиване 40 mm, V-Образен Инструмент за Пробиване Края на Каишка за направи си САМ Craft 2

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Размер] изрязване на кожа на ръба на 1/2 кръг за кожени ремъци с обща дължина 4 инча [Широко използван] се Използва за рязане на кръгли ъгли на кожата, портмонета, ремешке за часа, чанта, обувки или други меки материали. [Здрав материал] Нашият перфоратор е изработен от здрава високо стомана, миналата правене на обемна термичната обработка за получаване на силни режещи ръбове. [Функция] Портативен размер, лек, удобен за улавяне и лесен за използване. [Забележка] Бъдете внимателни с остър ръб.Моля, съхранявайте го на сухо място, за да се избегне попадане на влага, след употреба на избършете със суха кърпа. [Размер] изрязване на кожа на ръба на 1/2 кръг за кожени ремъци с обща дължина 4 инча. [Широко използван] се Използва за рязане на кръгли ъгли на кожата, портмонета, ремешке за часа, чанта, обувки или други меки материали. [Здрав материал] Нашият перфоратор е изработен от здрава високо стомана, миналата правене на обемна термичната обработка за получаване на силни режещи ръбове. [Функция] Портативен размер, лек, удобен за улавяне и лесен за използване. [Забележка] Бъдете внимателни с остър ръб.Моля, съхранявайте го на сухо място, за да се избегне попадане на влага, след употреба на избършете със суха кърпа. Той се използва за направата на закругленных ъгли за портфейл, притежатели на карти, портфейли, чанти и т. Специален дизайн, спестявайки енергия, позволява лесно се реже на няколко слоя плат. Стоманена перфоратор, изработен от здрава термообработанной високо стомана осигурява дълъг живот на режещи ръбове.Забележка : Моля, съхранявайте го на сухо място, за да се избегне попадане на влага, след употреба на избършете със суха кърпа. x 40 мм, с полукръгла перфоратор за рязане кожи1 бр. x 40 mm, V-образно перфоратор за рязане на кожата.

Други функции

Най-добри сделки