.

.

Машинка за бикини за жени,Тример за пубиса LNKERCO 2 в 1 за жени, Водоустойчиви Електрически Самобръсначки IPX7 за жени, Дамски Тример за краката, Ръце и бикини зона, Подар?

Машинка за бикини за жени,Тример за пубиса LNKERCO 2 в 1 за жени, Водоустойчиви Електрически Самобръсначки IPX7 за жени, Дамски Тример

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

✨Машинка за подстригване 2 В 1 за жени - Тази машинка за подстригване за коса в бикини за жени е универсален женски машинка за подстригване 2 в 1 за пубиса, който ви позволява бързо и лесно да се режат зона бикини, ръцете, краката, тялото, под мишницитеТой е оборудван с 2 подвижни глави за подстригване на коса и 3 ръководството на пити, за да отговори на нуждите на различни места и на различна дължина на косата. ✨КЕРАМИЧНИ ОСТРИЕТА-Тази машинка за подстригване за бикини за жени на пубиса оборудван с керамични остриета и глава от неръждаема стомана, които са по-остри и по-бързо премахване на косата, като деликатно се лекуват с бикини линията и подмишниците и дизайн под ъгъл R предпазва кожата от увреждания и намалява дразнене. ✨МОКРО И СУХО-ИЗПОЛЗВАНЕ на Електрически самобръсначки IPX7 за жените, предназначени както за мокри, така и за суха употреба.Можете да се обръсне в душ или вана и се използва дюза-четка за премахване на оставащите косата след употреба.Лесно почистване под течаща вода. ✨ Лесно да носят със себе си-този набор от електрически подстригване за бикини е идеална за пътуване, тъй като пакета включва чанта за съхранение на вашите аксесоари.Той също така осигурява 60 минути безжична употреба при пълно зареждане.Можете да го използвате по всяко време и на всяко място, без никакви ограничения. ✨ Led индикатор за зареждане на батерията-Тази електрическа самобръсначка за бикини за жени е лек напомняне, когато батерията е изтощена или е напълно заредена, така че вие винаги знаете ли, колко енергия ви остава. ✨ ИЗИСКАНА ОПАКОВКА-Тази жена машинка за бикини проектирани специално за жени и се предлага в изящна и красива опаковка.Това би бил чудесен подарък за всеки повод!Атрактивен цвят харесат.Този женски машинка за подстригване - идеален избор за подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, рожден Ден, Хелоуин, Деня на благодарността и други специални тържества. ⚠️ВНИМАНИЕ : Женски машинка за подстригване - това не е машинка за подстригване с дебелина 0 мм, този дизайн е предназначен за цел да максимално да защитим кожата от външни въздействия, докато ние са красиви, а също така, което е най-важно, за да се предпази от врастнали косми.Жена машинка за бикини се предлага с два сменяеми глави с различни размери, които лесно се обръщат, и 3 различни дюзи за чесане, които помагат за намаляване дразненето на кожата, особено при хора с чувствителна кожа.Можете също да използвате машинката без предпазни кожусите.Препоръчително е да използвате щитове първите няколко пъти, те не само помагат да даде форма и да поддържат прическата, но и подстригают коса до определена дължина, с помощта на гребен с различни размери.Моля, обърнете внимание : . Нашата машинка за бикини помага в процеса на даване на форма на дамата и максимално защитава кожата ни от наранявания, като същевременно се запази красотата без образование врастнали косми, така че това не е 0-миллиметровая бръснач.

Други функции

Най-добри сделки