.

.

2 БР. Устройство за заваряване на чай, Подобрени Цедка за чай, Висококачествени Заварочные устройство за Рассыпчатого чай, чайника, Чай топчета за Ароматизиране на ?

2 БР. Устройство за заваряване на чай, Подобрени Цедка за чай, Висококачествени Заварочные устройство за Рассыпчатого чай,

BGN 2.83

Брой продукти
На склад

ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАВАРКА на ЧАЙ : Тайната за получаване на пълния аромат на чай е да се използва качествено масло от чаено цедкаНашите ситечки за варене на чай с топки позволяват ронлива чайным листата напълно да се отворят по време на инфузията, така че да получите на перфектната чаша пресен чай всеки път, когато ги използвате. чай крушка : Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, висококачествени материали прави този чай е по-стръмен, по-безопасни за използване, силен и устойчив на корозия, улавя по-малки частици, включително и подправки за подправки.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за използване с всички видове хлабав ламарина, чай, като бяло, зелено, oolong чай, черен и чай.Използвайте вашите собствени смеси и билков чай, чай с инфузии от билки, подправки, цветове и плодове.Приготвя се студен или горещ чай.Подходящ дори за приготвяне на кафе, но не го използвайте с кафе фино смилане.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ : Може би вие нямате представа какво да изпрати на своите приятели.Ситечки за приготвяне на чай са задължителни за всички любители на чай.Те ще се превърне в идеален подарък за празници и специални случаи, особено ако ги добавите към порции широколистен чай.Смените чай чанта сега и се насладете на слънчев ден. (чая на прах, чай на трохи и т. Ако се притеснявате, че ви трябва внимателно да обмисли нещата, преди да закупят).Ние сме произвели много средства за приготвяне на чай.Надяваме се, че благодарение на непрекъснатото дизайна и техническото усъвършенстване ще даде на купувачите на висококачествени продукти, което повече ви допада.Надявам се, че това ще ви направи по-спокойни и щастливи по време на вашата упорита работа или на почивка.

Други функции

Най-добри сделки