.

.

RUNATURE Руса Коса За Изграждане на Опашка Коси 18 Инча Вълшебна Паста Истински Коса За Удължаване в Опашката на изкуствена коса в Светло Кафяво с Платинена Блондинка З?

RUNATURE Руса Коса За Изграждане на Опашка Коси 18 Инча Вълшебна Паста Истински Коса За Удължаване в Опашката на изкуствена

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

❤За избор на цвят : Ние ви предлагаме да изберете цвят в зависимост от вашите корените на косатаМалка разлика в цвета изграждане на "конска опашка" няма да повлияе на използването, както и друг вид прическа може да ви поднесе изненада.Ако вие не излезете да изберете цвят, не се колебайте да се свържете, ние ще ви помогнем да направите правилния избор. ❤100% Истински човешки косата : Удължител RUNATURE за cauda equina е изработен от 100% истински човешки косъм, прави и гладки, без entanglements.Той ще вървят добре с вашата естествена коса.Натрупване на cauda equina от човешка коса - това наистина е най-бързият начин за незабавно да придадат дължина и обем на вашето конскому опашката. ❤Увийте около наращенных коса "опашка" : с помощта на магически зъби и затягане-гребени "конска опашка" лесно можете да заключите.Просто навивате перука около опашката и го закрепете с помощта на заколок за коса, лесно и дискретно.Никой няма да открие тайната си. ❤Е подходящ за всички случаи : опашка от човешка коса - перфектният аксесоар за всеки повод, например, за ежедневна употреба, срещи, срещи, сватби, партита . добре защитава и е удобно през целия ден.През лятото на "конска опашка" ще стане най-добрият избор за вас, за да се поддържа красотата и комфорт едновременно!. ❤ Топли дюзи : 12-14 инча - 70 г, 16-20 инча - 80 г. Ако косата ви е много тънка, може да се чувствате малко тяжеловесными.Натрупване на човешки косъм под формата на високи конски опашки с предоставените от нас аксесоари ще намали този товар и добре съхранява вашите опашка.

Други функции

Най-добри сделки