.

.

Набор от Тоалетни Четки ELGOGA Здрава Обеззараживающая Лента На Базата На Гъвкав Силикон, Без Мъртвите Ъгли Мека Коса Дълга Дръжка за Четка За Тоалетна Тоалетна Бял 14,

Набор от Тоалетни Четки ELGOGA Здрава Обеззараживающая Лента На Базата На Гъвкав Силикон, Без Мъртвите Ъгли Мека Коса Дълга Дръжка

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[Основно оборудване] : четка и държач за тоалетна може да се окачи на стената или да се постави на земятаОсновата има функция за филтриране на вода.Удобна дръжка удобно ляга в ръката и съответства на човешкия дизайн, което ви дава съвсем други усещания.Човешкият дизайн улеснява почистването на тоалетната чиния. [Интимен дизайн] : Фондация четки за тоалетна проветрено и лесно улетучивает отпадъчни води, без да се притеснявате за специфичния миризмата.Глава на четка TPR мека и притежава силна обеззараживающей лента, без статично електричество и косата.Косата може да се премахне, измиване с вода. [Чистота без мъртви ъгли] Тоалетни четки за баня с притежателя използват 360 градуса TPR чистящую дюза.Глава на четка е много гъвкава и да я лесно се деформират.Повече от 260 меки TPEs могат мръсотията, без да наранява глазура за тоалетна. [Лесна за почистване] Силиконовата четка за тоалетна, е направена от материал, TPR, който лесно премахва петна по тоалетната чиния и земята.На дълга дръжка лесно поръсете нечистота.Подвесную въже също могат да бъдат назначени, когато тя се използва отделно, тъй като тя по-бързо улетучивает вода и в нея лесно се размножават бактерии. [Област на приложение] : тоалетни четки за баня, са приложими за всички видове семейни тоалетни или на бани, както и в обществени места и хотелски тоалетни.Силиконова четка за тоалетна с малък размер и не заема твърде много място при почистване на тоалетни, вани, тоалетна мивка и ъглите. [Основно оборудване] : четка и държач за тоалетна може да се окачи на стената или да се постави на земята.Основата има функция за филтриране на вода.Удобна дръжка удобно ляга в ръката и съответства на човешкия дизайн, което ви дава съвсем други усещания.Човешкият дизайн улеснява почистването на тоалетната чиния. [Интимен дизайн] : Фондация четки за тоалетна проветрено и лесно улетучивает отпадъчни води, без да се притеснявате за специфичния миризмата.Глава на четка TPR мека и притежава силна обеззараживающей лента, без статично електричество и косата.Косата може да се премахне, измиване с вода. [Чистота без мъртви ъгли] Тоалетни четки за баня с притежателя използват 360 градуса TPR чистящую дюза.Глава на четка е много гъвкава и да я лесно се деформират.Повече от 260 меки TPEs могат мръсотията, без да наранява глазура за тоалетна. [Лесна за почистване] Силиконовата четка за тоалетна, е направена от материал, TPR, който лесно премахва петна по тоалетната чиния и земята.На дълга дръжка лесно поръсете нечистота.Подвесную въже също могат да бъдат назначени, когато тя се използва отделно, тъй като тя по-бързо улетучивает вода и в нея лесно се размножават бактерии.

Други функции

wall mounted and floor mounted;:
Color:
white, black.
Material:
TPR material+PP material
Size:
14.5 * 13 * 53cm (length of rope with handle)
Product configuration:
big and small brush head, base
Product features:
TPR silicone is durable, with a base to prevent water dripping on the ground, and powerful decontamination without odor.
Package includes:
Box * 1, brush * 1, handle * 1, base * 1:
Notes:
Installation steps:
1. Wipe the installed wall:
2. Tear off strong non marking sticker:
3. Press it and stick it on the wall without trace:
4. Hang the base to install the brush head:
5. Installation complete:
Notice for purchase:
The strong sticker is only suitable for use on smooth walls or glass. If there is dust on the pasted place, the strong sticker will become invalid. If you can't hang the wall, you can land it in the toilet or bathroom.:
Tips:
1. Due to different manual measurement methods, there may be 1-3cm error, which is normal.
2. Due to different resolution and shooting environment, the product may have a certain color difference, which is a normal phenomenon, and the specific object shall prevail. :
Най-добри сделки