.

.

Държач за Сешоар DEPILA, Залепваща Поставка за Сешоар за стена, Държач за Сешоар, Органайзер За Инструменти За оформяне на Косата В Банята,Поставка За Сешоар Без Проби?

Държач за Сешоар DEPILA, Залепваща Поставка за Сешоар за стена, Държач за Сешоар, Органайзер За Инструменти За оформяне на

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Материал за домашни любимци】 : Този държач за сешоар произведен от висококачествен материал за домашни любимци, който е водоустойчив и влагостойким, не избледняват и има ясна и красива текстураПрекрасно допълнение към вашата баня. 【Място за съхранение на штекеров】 : Страничната страна на скобата е конструкция за съхраняване на штекеров, така че включете повече къде да се настанят, а общият вид на чист и не е хаотичен.Това е много удобно за използване. 【Висока носеща способност на】 : Държач за сешоар издържа тегло по-малко от 5 кг, не се притеснявайте за това, че вашият сешоар падне.Той работи с 99% фенов за коса. 【Инсталация без дупки】 : Този държач за сешоар инсталира без пробиване дупки, което предотвратява увреждането на стената и лесно се монтира.Благодарение на силни адгезионной сила, висока носеща способност и силна лепкавост сешоар може надеждно фиксиране на конзолата, не пада. 【Приложими стени】 : Държач за сешоар може да се инсталира на стената, като например плочки, стъкло, лъскав метал и мрамор, не е подходящ за боядисани стени, бетонни стени, тухлени стени, лепене на тапети и др 【Материал за домашни любимци】 : Този държач за сешоар произведен от висококачествен материал за домашни любимци, който е водоустойчив и влагостойким, не избледняват и има ясна и красива текстура.Прекрасно допълнение към вашата баня. 【Място за съхранение на штекеров】 : Страничната страна на скобата е конструкция за съхраняване на штекеров, така че включете повече къде да се настанят, а общият вид на чист и не е хаотичен.Това е много удобно за използване. 【Висока носеща способност на】 : Държач за сешоар издържа тегло по-малко от 5 кг, не се притеснявайте за това, че вашият сешоар падне.Той работи с 99% фенов за коса. 【Инсталация без дупки】 : Този държач за сешоар инсталира без пробиване дупки, което предотвратява увреждането на стената и лесно се монтира.Благодарение на силни адгезионной сила, висока носеща способност и силна лепкавост сешоар може надеждно фиксиране на конзолата, не пада. 【Приложими стени】 : Държач за сешоар може да се инсталира на стената, като например плочки, стъкло, лъскав метал и мрамор, не е подходящ за боядисани стени, бетонни стени, тухлени стени, лепене на тапети и др DEPILAProduct име : поставка за сешоар Материал : PET Характеристики : Лесен и стилен, вилица, може да се съхранява Размер на : за повече информация вижте на снимката Тегло : около 200 грама Цвят : зелено, бяло, жълто Характеристики : Този стилен и лесен за употреба за сешоара е изработен от висококачествен PET материал, който е здрав и лек, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи и не избледнява.

Други функции

Най-добри сделки