.

.

Закачалка за кърпи за плажа и басейна, 5 Куки за кърпи за ръце, Стенен Държач за кърпи за ръце, Сини Метални Закачалки за кърпи, Нержавеющие и Водоустойчиви за баня, О?

Закачалка за кърпи за плажа и басейна, 5 Куки за кърпи за ръце, Стенен Държач за кърпи за ръце, Сини Метални Закачалки за кърпи,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Материал; висок клас высокомарганцевая стомана метод за лазерно рязане, интегрирана формовка, цялостно темата, прекрасна и нежна, дълъг живот, устойчив на корозия и водоустойчивДизайн; Актуализиран 5 куки за кърпи за ръце, на повече места и елегантност.За разлика от конвенционалните закачалки за хавлии, имаме черна пясъкоструйни и 5 специални и практични куки.2 на "L x 1,34"D x 5,6"H, е много голям и дебел.Съдържание на пакета : Една закачалка за кърпи с 4 винтови анкерами и 4 винта.Поводи; Подходящ за баня, кухня и т. Закачалка за кърпите може да се монтира на стената, съчетавайки винтове с анкерами и винтове, увеличаване на устойчивостта.Характеристики; За разлика от конвенционалните закачалки за кърпи на пазара, нашите 5 куки повече и по-практично. Материал; висок клас высокомарганцевистая стомана с лазерно рязане, интегрирана формовка, цялостно темата, прекрасна и нежна, дълъг живот, устойчив на корозия и водоустойчив.Дизайн; Актуализиран 5 куки за кърпи за ръце, на повече места и елегантност.За разлика от конвенционалните закачалки за хавлии, имаме черна пясъкоструйни и 5 специални и практични куки.2 на "L x 1,34"D x 5,6"H, е много голям и дебел.Съдържание на пакета : Една закачалка за кърпи с 4 винтови анкерами и 4 винта.Поводи; Подходящ за баня, кухня и т. Закачалка за кърпите може да се монтира на стената, съчетавайки винтове с анкерами и винтове, увеличаване на устойчивостта.Характеристики; За разлика от конвенционалните закачалки за кърпи, предоставена на пазара, нашите 5 куки повече и по-практично.Характеристики : Метал с черна пясъкоструйни обработка и трайно покритие за дълготрайна защита от корозия. 5 куки, повече място за вашите кърпи или палто, и т. Информация за продукта : Материал : Высокомарганцовистая стомана Размери : 13.2 На "L x 1,34 "D x 5,6"H Цвят : син Инсталиране : 1. Изберете предпочитаното място 2. Направете дупки с молив, с помощта на куки като шаблон 3. Поставете приложените винт за закрепване, здраво потупване на мястото на чук 4. Заключете куката на място и поставете винтове съдържание на Пакета : 1 Закачалка за кърпи, 4 винт за закрепване, 4 винт.

Други функции

Най-добри сделки