.

.

Alipis 1 Комплект Чистачки Стъргалка за Стъкло Силикон Шпатула Ракел за под душа Чистачките Скрубер За Прозорци и Стъклен Стъргало Силикон Стъргало За Душата Домакин?

Alipis 1 Комплект Чистачки Стъргалка за Стъкло Силикон Шпатула Ракел за под душа Чистачките Скрубер За Прозорци и Стъклен Стъргало

BGN 29.73

Брой продукти
На склад

СТЪРГАЛКА, за да се ПОЛ - Можете да използвате чистачките за лесно премахване на петна от вода от стъкло сигурно и затегнете стъкло, лесно и естествено.СТЪРГАЛО ЗА душ - глава за чистачки няма да навреди на стъклото, надеждна и висококачествена, въртяща се и безопасна за използване.СИЛИКОНОВ стъргало - те са лесни за използване, преносими и осигуряват голямо удобство при почистване на прозорци.ЧИСТАЧКА - Т-образен дизайн : изработен е от силикон, дръжка е удобна и не се движи, при това минимизируется умора на ръцете.СТЪРГАЛО ЗА ПРОЗОРЦИ - Удобна дръжка и ергономичен дизайн, лесни за употреба, което позволява лесно премахване на водни знаци на прозорци и стъкло.СТЪРГАЛКА, за да се ПОЛ - Можете да използвате чистачките за лесно премахване на петна от вода от стъкло. сигурно и затегнете стъкло, лесно и естествено.СТЪРГАЛО ЗА душ - глава за чистачки няма да навреди на стъклото, надеждна и висококачествена, въртяща се и безопасна за използване.СИЛИКОНОВ стъргало - те са лесни за използване, преносими и осигуряват голямо удобство при почистване на прозорци.ЧИСТАЧКА - Т-образен дизайн : изработен е от силикон, дръжка е удобна и не се движи, при това минимизируется умора на ръцете.СТЪРГАЛО ЗА ПРОЗОРЦИ - Удобна дръжка и ергономичен дизайн, лесни за употреба, което позволява лесно премахване на водни знаци на прозорци и стъкло.Пратката включва 1 х черен силикон стъргало 1 х силиконов кука Характеристики -Размер : около 21,00 X19,00 X5,00 см/8,25 X7,47 X1,97 см Чистачките. -Материал : Силикон Домакински Почистващи чистачките. -Цвят : Черен чистачките. -Подходящ е и е изключително подходящ за миене на прозорци, баня, домашни прозорци, автомобилни прозорци, домашно стъкло и на други места. -Можете да използвате чистачките за лесно отстраняване на вода от стъкло. сигурно и безотказност домакински препарат за почистване на стъкло. -Дръжка осигурява удобна позиция за улавяне, свеждане до минимум на умора на ръцете и защитава вашите ръце, не се плъзга и е отлично средство за почистване на стъкло. -Приложим за широк спектър от сцени, като баня, хол, кухня, балкон, силикон стъргало bring и new look. -Лесен за използване и эксплуатируемый инструмент за почистване на чистачките е удобно в ежедневието Здрава стъргалка, за душата.Информация за стоки, Закачалка за дрехи с остри ръбове ефективно, бързо и лесно премахва капки вода с някои по-плоски и гладки повърхности.

Други функции

Най-добри сделки