.

.

Натурална гъба 12 Опаковки - Биоразградими гъба - Екологично Чисти гъба за миене на съдове - Компостируемая Гъба за почистване от целулоза и кокос - Не се драска - Без ?

Натурална гъба 12 Опаковки - Биоразградими гъба - Екологично Чисти гъба за миене на съдове - Компостируемая Гъба за почистване

BGN 65.33

Брой продукти
На склад

? СУПЕРЦЕННОСТЬ : Насладете се на нашите нови опаковка от 12 естествени биоразградими гъби премиум-клас и се чувствайте добре, знаейки, че се поддържа възстановяването на гори в рамките на партньорството ни с Националния горски фондНашите кокосови на гъбата са разработени с характеристиките на вашия дом и планета. ? НУЛЕВИ ОТПАДЪЦИ : гъба present clean, произведени от екологично чисти и възобновяеми материали, биоразлагаемы, както и тяхното опаковане на 100% годна за рециклиране.Те са разумна и безопасна алтернатива на използването на синтетични гъби. ? МОЩНА ПОЧИСТВАНЕ : Нашите кухненски гъби на растителна основа се отстранява всякакви устойчиви на отпечатъци и оставя повърхността лъскава, при това те са отлични за околната среда. ? ДИШАЩА : Нашите екологично чисти гъба пропускат въздуха и бързо да изсъхне, предотвратяване на неприятни миризми и като направите вашия дом по-безопасно. ? ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : В момента clean ние се стремим да създавате висококачествени почистващи средства, с които можем да се гордеем.Ако по някаква причина сте недоволни, ние ще ви върнем парите, не се задават въпроси. ? СУПЕРЦЕННОСТЬ : Насладете се на нашите нови опаковка от 12 естествени биоразградими гъби премиум-клас и се чувствайте добре, знаейки, че се поддържа възстановяването на гори в рамките на партньорството ни с Националния горски фонд.Нашите кокосови на гъбата са разработени с характеристиките на вашия дом и планета. ? НУЛЕВИ ОТПАДЪЦИ : гъба present clean, произведени от екологично чисти и възобновяеми материали, биоразлагаемы, както и тяхното опаковане на 100% годна за рециклиране.Те са разумна и безопасна алтернатива на използването на синтетични гъби. ? МОЩНА ПОЧИСТВАНЕ : Нашите кухненски гъби на растителна основа се отстранява всякакви устойчиви на отпечатъци и оставя повърхността лъскава, при това те са отлични за околната среда. ? ДИШАЩА : Нашите екологично чисти гъба пропускат въздуха и бързо да изсъхне, предотвратяване на неприятни миризми и като направите вашия дом по-безопасно. ? ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : В момента clean ние се стремим да създавате висококачествени почистващи средства, с които можем да се гордеем.Ако по някаква причина сте недоволни, ние ще ви върнем парите, не се задават въпроси.

Други функции

Най-добри сделки