.

.

Елек с Заек Anelekor, Шлейка и каишка, Регулираща се Клетчатая Облекло със Заек, Защита от Бягство, за Разходки, Джогинг, Дрехи за Малките Животни, за Котето, за Морски Св?

Елек с Заек Anelekor, Шлейка и каишка, Регулираща се Клетчатая Облекло със Заек, Защита от Бягство, за Разходки, Джогинг, Дрехи за

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

【Размерът на средната】 : Обиколката на врата /6,6-86 см; Обиколка на гърдите / 9,8-12,5 инча; Дължина на гърба/5,7 инча, дължина на каишка/xx, подходящи за повечето малки животни, като зайци, морски свинчета, китен, мъничък пудел и други домашни животни, с подобен размер. 【Мек материал】 : Дрехи за разходки с малки животни, изработени от качествени памучни и полиестерни влакна, приятна за кожата и удобна каишка - изкуствен кристал. 【Изискан дизайн】 : Изцяло ръчно изработени, отзад има сладък лък, а поясная част е украсена с малки помпоном, дори и каишка от целия изкуствен кристал, който наистина красива и нежна. 【Удобен 】 : Устойчиво D-образен пръстен, разработен на гърба, може да се намали натискът върху шията на вашия домашен любимец и по-добро гарантиране на сигурността на вашия любимец. 【Лесно за носене】 : Регулируема пластмасова обтегач както на врата, така и на гърдите, може да се регулира по подходящ размер за вашия домашен любимец и на вашето кученце лесно да се носи и да стреля. 【Размерът на средната】 : Обиколката на врата /6,6-8.6 см; Обиколка на гърдите / 9,8-12,5 инча; Дължина на гърба/5,7 инча, дължина на каишка/xx, подходящи за повечето малки животни, като зайци, морски свинчета, китен, мъничък пудел и други домашни животни, с подобен размер. 【Мек материал】 : Дрехи за разходки с малки животни, изработени от качествени памучни и полиестерни влакна, приятна за кожата и удобна каишка - изкуствен кристал. 【Изискан дизайн】 : Изцяло ръчно изработени, отзад има сладък лък, а поясная част е украсена с малки помпоном, дори и каишка от целия изкуствен кристал, който наистина красива и нежна. 【Удобен 】 : Устойчиво D-образен пръстен, разработен на гърба, може да се намали натискът върху шията на вашия домашен любимец и по-добро гарантиране на сигурността на вашия любимец. 【Лесно за носене】 : Регулируема пластмасова обтегач както на врата, така и на гърдите, може да се регулира по размер за вашия домашен любимец и на вашето кученце лесно да се носи и да стреля. Технически характеристики : Материал : Качествени памучни и полиестерни влакна Тип : Шлейка за дребни животни и каишка Костюм за котка, зайче, морско свинче, пор, коте, териер, чихуахуа, играчка пудел, чай кучета и много малко куче Помещение включва : шлейка за коте Основни характеристики : 1.

Други функции

Най-добри сделки