.

.

Shipenophy 2 бр. Пистолет за пяна, Пистолет За Пяна пяна От Алуминиева сплав, Полиуретан, Пистолет за Пръскане на Пяна, Пистолет за Уплътняване на Пяната за Конопатки, Пло?

Shipenophy 2 бр. Пистолет за пяна, Пистолет За Пяна пяна От Алуминиева сплав, Полиуретан, Пистолет за Пръскане на Пяна, Пистолет

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Лесна УПОТРЕБА : Пружинен спусъка и дръжка за управление позволяват точно регулиране на разход и разстояние на пръсканеИзбягвайте отпадъци пяна.Медни накрайници осигуряват плавен поток и са практични за използване.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Пистолет за пръскане на пяна с ергономичен дизайн, го прави удобен за употреба, ръкохватката е изработена от ергономични abs-пластмаса, което е удобно при продължителна употреба.Качествени материал : Този пистолет за пяна пяна е изработена от висококачествена алуминиева сплав, устойчиво на корозия и износване, твърди и трайни, леко и компактно, корпус пистолет лесен за почистване.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашият пистолет за изолация от вспененной пяна е подходяща за балкон врати и прозорци, баня и отвори за климатизация.Високото качество осигурява лесно и ефективно нанасяне на пяна, е подходящ за запълване, уплътняване и изолиране на малки пропуски.ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Специално предназначени за използване с пенопластовыми банки професионално размер.Висока степен на разширяване и здрава адхезия, много подходящ за изолация и уплътняване на малки помещения, като например врати и прозорци на вашия дом.Характеристики : 1. Изработен от висококачествена материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив. Устойчивост на корозия и износване. Ергономичен дизайн, го прави удобен за използване. Високото качество осигурява лесно и ефективно нанасяне на пяна, е подходящ за запълване, уплътняване и изолиране на малки пропуски. Специално проектирана за използване с пенопластовыми банки професионално размер.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Дозиращият пистолет Материал продукти : Алуминиева сплав Цвят : сребристо-бяла Размер на продукта : прибл. 32,5 * 5 * 15 см / 12.9 оптималното разстояние на пръскане : 1 см Широчина на пръскане : 0,5 cm Максимално изходно налягане : 70 (Ипп) Максимална скорост на инжектиране : 10 (л/мин) Осъществяване Списък : 2 * Пистолет за пяна пяна 2 * Пластмасов маркуч Забележка : 1. Допуска се толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Dispensing Gun
Product Material:
Aluminum Alloy
Color:
Silver White
Product Size:
Approx. 32.5 * 5 * 15cm / 12.8 * 2 * 5.9in
Best Spray Distance:
1cm
Spray Width:
0.5cm
Maximum Output Pressure:
70 (MPa)
Maximum Injection Flow Rate:
10 (L/min)
Package List:
2 * Foam Expanding Gun:
2 * Plastic Hose:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки