.

.

2 БР. Жично Прокалывающий Сонда, Набор от Щипки за Пробиване на Тел Инструмент за Пробиване на изолацията, Тест за Напрежение, Волтметър, Термометър, Инструмент За Р?

2 БР. Жично Прокалывающий Сонда, Набор от Щипки за Пробиване на Тел Инструмент за Пробиване на изолацията, Тест за Напрежение, Волтметър,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Размер на 96*19,3 мм/3,77*0,75 инча (приблизително), моля, внимателно измерва размер при покупкатаЛесен за използване, прикрепете го към вилката тип "банан", а след това на другия край може да се свържете към изолированному изпращане чрез завъртане на червено или черно края на затягане.Вие ще получите 2 броя изолационни скоби за пиърсинг (червен + черен). може да се използва за ежедневна употреба и за замяна.Инструменти за ремонт на автомобилни вериги могат да се прилагат за техническо обслужване на автомобили, оборудване и т. на Този инструмент за тестване ще се превърне в незаменим аксесоар при обслужване на автомобила, и той е лесен за използване.Характеристики : Материал : ABS Размери : 96 * 19,3 мм / 3,77 * 0,75 инча (прибл.) Пратката съдържа : 2 бр. * Инструменти за ремонт на вериги Описание на продукта : 1. Прокалывающие скоби позволяват на потребителя да осигури точното налягане, необходимо за пробиване на изолацията на различни типове и размери проводници. Червени и черни цилиндри с цветови кодове осигуряват възможност за идентифициране на веригата, а ярко жълто тяло е лесно да се определи в условия на слаба осветеност. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви! 3. Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки