.

.

Veemoon Ключалки на Вратата, Защитник на Автомобилна Врата Протектор 20pcs Скоба за Пръстите на Вратата Защелкивающийся Предпазител Вратата се Затвори Защитен Врата Пр?

Veemoon Ключалки на Вратата, Защитник на Автомобилна Врата Протектор 20pcs Скоба за Пръстите на Вратата Защелкивающийся Предпазител

BGN 32.98

Брой продукти
На склад

Предпазител за ВРАТА ЛИНИИ за ЗАЩИТА на ДЕЦАТА - Произведен от траен и мек материал с противоскользящим покритие за по-добро захващанеДЕТСКА ВРАТАТА ЗАХЛОПЫВАЕТСЯ, което повишава сигурността на всички, които се намира в това пространство.ПАНТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА - Тези врати прислужници отлични за предотвратяване на захлопывания врати и тесни точки на пръстите, а също и не оставят вдлъбнатини на врати огледала.ЗАЩИТА ЗА ПРЪСТИТЕ на СТОПОРА на ДЕТСКА ВРАТИ - подходящи за защита на процепа между вратата и пръст на детето от порязване.ПРЕДПАЗЕН ХОНОРАР ЗАХЛОПЫВАНИЯ ВРАТИ - лесно е заловен, заедно с врата, безопасно и сигурно.Пратката включва 20 x врата стопоров Характеристики - Цвят : случаен цвят - Противоскользящий вратата на притежателя държи здраво вратата и предотвратява нейното внезапно захлопывание. - Материал : EVA - Произведен от материал, траен и мек, противоскользящего за по-добро захващане. - Идеален за защита на процепа между вратата и палеца на детето от порязване. - Лесно е заловен, заедно с врата, безопасно и сигурно.51in - Прекрасен и лесен дизайн го прави вратата ограничител, който ще се хареса на повечето хора.Описание на продукта Това възглавница за отвора на стопора.Тези врати прислужници отлични за предотвратяване на захлопывания врати и тесни точки на пръстите, а също и не оставят вдлъбнатини на вратата кутии. основно за семейни врати, които са идеални за защита на ръцете и пръстите на вашето дете сензор за запушване или заглушаване при затваряне на вратата.

Други функции

Най-добри сделки