.

.

Непромокаем протектор Кърпи, Носилката Под възглавницата си, Моющийся Подложка За Незадържане на Урина, Смачивающий за многократна употреба Водоустойчив Калъф, В?

Непромокаем протектор Кърпи, Носилката Под възглавницата си, Моющийся Подложка За Незадържане на Урина, Смачивающий за многократна употреба

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

Памук 【100% Водоустойчив】 Фланелевая защитно уплътнение има 3-слойную дизайн.Горната и долната страна са изработени от висококачествен чист памук, който е удобен и дышащим.Средният слой е изработен от сверхводостойкого материал за защита от проникване на вода. 【Мек памучен плат】 : Този фланелевый предпазна подложка за креватче е изработена професионална една фабрика, която има сертификати за изпитване на продукта.Това е напълно безопасно за вашето семейство.Не се притеснявайте за вредни вещества, в съответствие с нашите сладкарски CPSC. 【Идеален за цялото семейство】 : Тази подложка е идеална за хора на всяка възраст, деца, възрастни или възрастни хора; тя може да се използва за вълнест приятел в леглото си или в чекмеджето на бюрото за домашни любимци. 【Размери】 28 x 52 инча (1 опаковка).Количество : 1 бр. Благодарение на ръчно крою и ръчно шиене е позволено размер на 5% повече или по-малко. 【Препоръки за грижи】 Машинно пране отделно в студена вода, съхраняващ цикъл.Ако е необходимо използвайте само нехлорный белина.Сушете в перална машина на слаб огън.Да Не се излага се дават на химическо чистене. 【100% Водоустойчив】 Фланелевая защитно уплътнение има 3-слойную дизайн.Горната и долната страна са изработени от висококачествен чист памук, който е удобен и дышащим.Средният слой е изработен от сверхводостойкого материал за защита от проникване на вода. 【Мек памучен плат】 : Този фланелевый предпазна подложка за креватче е изработена професионална една фабрика, която има сертификати за изпитване на продукта.Това е напълно безопасно за вашето семейство.Не се притеснявайте за вредни вещества, в съответствие с нашите сладкарски CPSC. 【Идеален за цялото семейство】 : Тази подложка е идеална за хора на всяка възраст, деца, възрастни или възрастни хора; тя може да се използва за вълнест приятел в леглото си или в чекмеджето на бюрото за домашни любимци. 【Размери】 28 x 52 инча (1 опаковка).Количество : 1 бр. Благодарение на ръчно крою и ръчно шиене е позволено размер на 5% повече или по-малко. 【Препоръки за грижи】 Машинно пране отделно в студена вода, съхраняващ цикъл.Ако е необходимо използвайте само нехлорный белина.Сушете в перална машина на слаб огън.Да Не се излага се дават на химическо чистене.Горната повърхност е от чист памук, мека и приятна за кожата.

Други функции

Най-добри сделки