.

.

FRCOLOR 16 бр Детска Почистваща Гъба За Грижа за кожата, Разнообразни Дълбоки Пенных за Зъби за Възрастни, Удобен за Почистване, Цветен Отшелушивающая Практически Поч?

FRCOLOR 16 бр Детска Почистваща Гъба За Грижа за кожата, Разнообразни Дълбоки Пенных за Зъби за Възрастни, Удобен за Почистване,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА ЗА БАНЯ - Отшелушивающая гъба за тялоТова може да доведе до образуване на гъста пяна.ГЪБА ЗА ДУШ ЗА тяло - Тази гъба за къпане е идеално средство за грижа за нежна кожа.ЛЮФА - Тя може да се образува гъста пяна.СКРУБЕР ЗА ВАНА За ДЕЦА - Тел за гъби за тяло могат да създават гъста пяна.ПИЛИНГ ЧЕТКА за душата - Тази гъба за къпане е идеално средство за грижа за нежна кожа.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА ЗА БАНЯ - Отшелушивающая гъба за тяло.Това може да доведе до образуване на гъста пяна.ГЪБА ЗА ДУШ ЗА тяло - Тази гъба за къпане е идеално средство за грижа за нежна кожа.ЛЮФА - Тя може да се образува гъста пяна.СКРУБЕР ЗА ВАНА За ДЕЦА - Тел за гъби за тяло могат да създават гъста пяна.ПИЛИНГ ЧЕТКА за душата - Тази гъба за къпане е идеално средство за грижа за нежна кожа.Списък на пакетите, 16 x гъба за баня Характеристики - Материал : Губчатые гъба за вана за бебето. - Това може да създаде гъба за душ с гъста пяна. - Изработени от порести материали за измиване на детската баня. гъба за измиване на тялото от гъба - Цвят : Боядисана гъба за душ от гъба. - Тази гъба за къпане е идеално средство за къпане на нежната кожа. - Размер : Около 14,5 х 9,5 х 5,5 см отшелушивающая гъба за баня. - Проста форма дизайн прави тази гъба за баня е приложим за по-голям брой групи от детски гъби за душата. - Той може да масажирате кожата, премахване омертвевшую кожата и премахнете умората с помощта на гъба за почистване на пуфа.Описание на продукта Чистач на тялото от люфы за душата на Тази гъба за къпане е идеално средство за грижа за нежна кожа.Гъба за душ за детска баня С нейна помощ може да се навлажнява и масажирайте кожата, премахване омертвевшую кожата и отнемат умората.гъба за измиване на тялото Проста форма ви позволява да използвате тази гъба за баня в по-голям брой групи, и тя ще се превърне за вас добър помощник.Гъба за душ Изработени от порести материали за и употреба.

Други функции

Най-добри сделки