.

.

Играчка Палатка-Хамак за Хамстер ПАТКО, Плюшени Хамак за Пор, Играчка Заек, Подслон за Морско Свинче, Подслон За Хамстери, Треугольное Подслон За Кътче, Подслон За М?

Играчка Палатка-Хамак за Хамстер ПАТКО, Плюшени Хамак за Пор, Играчка Заек, Подслон за Морско Свинче, Подслон За Хамстери, Треугольное Подслон

BGN 31.16

Брой продукти
На склад

ТОПЛО ЛЕГЛО за хамстер - Тази палатка-убежище за домашни любимци, добре изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употребаХАМАК за ЗАХАРНА ПЛАНЕР - добро тела, лек и издръжлив.Това може да осигури на вашия домашен любимец добри условия за сън.Рай ЗА хамстери ИГРАЧКИ за порове ИГРАЧКИ за ЧИНЧИЛИ СРЕДА За МОРСКИ свинчета ХАМАК за МОРСКИ свинчета АКСЕСОАРИ за морски свинчета АКСЕСОАРИ за МОРСКИ свинчета ИГРАЧКИ за МОРСКИ свинчета СКРИВАЛИЩЕ за МОРСКИТЕ свинчета, ОКАЧЕН хамак за папагали КЛЕТКА за папагали ХАМАК за домашни любимци ОКАЧЕН хамак-Този хамак за хамстери е проектиран като горски хижи и на вашия малък домашен любимец се чувства в природата.Също така може да ви помогне много.АКСЕСОАРИ за МОРСКИ СВИНЧЕТА - Това е повече, отколкото в убежище, хамстери могат да влязат в това скривалище и да го използвате като плътна паяжина.ЛЕГЛО-КЛЕТКА за ЗАЙЦИ - Този хамак може да се създаде среда в ъгъла, където играят домашни животни.Това може да бъде за известно време.Пратката включва 1 х хамак за хамстер Характеристики - Цвят : както е показано на гнездото за малките животни Размер : 42,00 X30,00 X26,00 см/16,51 X11,79 X10 хамак в клетка за таралеж. -Материал : филц, зимни птичья хижа от нпд - Осигурява допълнително покритие, по който вашият домашен любимец да се чувстват в безопасност и да спи, без да заема ценно място на пода. -С различни характеристики, то може да бъде хамак, подслон и декор за обитаване на малки животни sugar планер hammock. -Можете да видите мордочки домашни любимци през отвори на кисточках по всяко време в крысином кътче. -Лесен за инсталиране, убежище за хамстери удобен за инсталиране в ъгъла клетка с принадлежности за хамстери. -Това е убежище за хамстери удобен на пипане, и тя е с окачен дизайн, който можете да окачите навсякъде, висящи легла, за морски свинчета.Информация за продукта къща-убежище за прасета Guinea е Изработена от премиум-клас, и това убежище в клетка за хамстери практично и издръжлив за продължителна употреба. подвесная легло за хамстер - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.убежище за домашни любимци Ако търсите професионално убежище за хамстери, тогава сте попаднали на правилното място.хамак-палатка за хамстери, морски свинчета, порове, чинчили, таралежи, джуджета зайци и други дребни животни.

Други функции

Най-добри сделки