.

.

Универсален държач за Кърпички FARM IN, Мултифункционален Държач за Кърпички Farmhouse с Притежателя на Трапезно сребро и Шейкерами за сол и Пипер, от Масива на Водите дър?

Универсален държач за Кърпички FARM IN, Мултифункционален Държач за Кърпички Farmhouse с Притежателя на Трапезно сребро и Шейкерами за

BGN 12.13

Брой продукти
На склад

【Ретро дизайн фермерска къща】 Този ретро селска държач за кърпички, вдъхновени от древните американски ферми-ранни временаТой е богато проектиран, за да се превърне в многофункционален организатора и ви придават истинска деревенскую естетиката.Това ще гарантира топло посрещане за следващата си званом вечеря и ще ви даде напълно нови и приятни впечатления от вечеря. 【Многофункционален дизайн】 Този многофункционален универсален държач за кърпички оборудван не само с вертикален отвор за салфетки, но и високо притежател отзад и по-предно чекмедже.Той ще задоволи разнообразните нужди на масата за вечеря, включително кърпички, сребърни прибори, съдове с подправки и т., и цели да ви осигури идеалното време за обяд обслужване. 【Удобно съхранение】 като се има Предвид почти всички ваши нужди за маса за хранене, този държач за кърпички - идеалният избор за импровизация в зависимост от вашите предпочитания.Две високи офис на задната стена са предназначени за съхранение на прибори за хранене, пръчици за разбъркване и соломинок, а малък отвор, предназначен за клечки за зъби, пакетчета захар, дух основа на уплътнения или дори малки бутилки за подправки.Всичко зависи от теб! ** Подходящ за шейкеров диаметър 1,6 инча. 【Чиста масивна дървесина】 Тя е изработена изцяло на ръка от екологично чист масив бор, и неговата конструкция е достатъчно стабилна, без колебания.На повърхността на дърво добре се обработва и карбонизируется при висока температура, което запазва красива естествена текстура и неповторим аромат на борова дървесина, а също така я предпазва от вредители и корозия.Метална тел Diamond се различава добре обмислен дизайн, който позволява ясно да се види вътрешната страна на прорезей, създавайки при това автентични естетиката на фермерска къща. 【Функция за търговска употреба : ресторант, хотел, кафене и т. Общият размер - 6,7 Д х 5,5 Ш х 5,5; На Всеки висок слот - 2,2 Д х 1,8 W х 5; Малко слот - 4,7 Д х 1,625 Ш х 1.Подходящ за салфетки повечето размери (коктейлни салфетки, кърпички с откидными ръбове и т.) и много удобно за достъп. ** Салфетки и стъклена шейкър в комплекта не са включени **.Приложими случаи:. ● За дома : Украсете бюрото си, согрейте живота си.Сега нека се опитаме да декорирате масата в стил винтажного фермерска къща.Това расслабляюще и комфортно, когато се окружаете себе си всички хора, които обичате, на масата, за да се насладите на страната на живота.

Други функции

Най-добри сделки