.

.

MFYDPP Детска Кукла за обучение за оказване на първа помощ при Задушаване, Модел за Първа помощ за Бебета, Напреднали Манекен за изкуствено дишане, Обучение по първа п?

MFYDPP Детска Кукла за обучение за оказване на първа помощ при Задушаване, Модел за Първа помощ за Бебета, Напреднали Манекен

BGN 17.61

Брой продукти
На склад

- В съответствие с педиатрическими анатомични особености и физиологични характеристики аналогов дизайн, подходящ за чужди тела в трахеята спешни случаи, модел детската практика Модел обучава сърдечно-белодробна реанимация (CPR) бебета, медицинска модел за практика и обучение за оказване на първа помощ и дихателните пътища. - Дизайн на детски модели в реален размер и точна изработка на производство, тренировка за отваряне на дихателните пътища и компресия на гръдния кош. - Я mouthparts и носните пътища позволяват реалистично зажимать носа, да се наклони главата си, се повдигне брадичката и да предложи на челюстта, необходими за вентилация "уста-нос". - Училищен клас, детска практика, повтарящо се обучение за презентационни инструменти за лабораторна демонстрация на показване, идеален за преподаване и изучаване на лекари или други здравни работници.

Други функции

Най-добри сделки