.

.

STOBOK Продукти за Коса Шампоан Шапчица За Новородено Шапки За Душ, Регулируема Козирка Шампоан с Шапка За Баня Мультяшная Шапка за Миене на Коса за Бебета, 3 Опаковки ?

STOBOK Продукти за Коса Шампоан Шапчица За Новородено Шапки За Душ, Регулируема Козирка Шампоан с Шапка За Баня Мультяшная Шапка

BGN 6.47

Брой продукти
На склад

✨✨【Материал премиум-клас】 детска шапка за душ е изработена от висококачествен материал EVA, трайна употреба и са устойчиви на стареене ✨✨【 Регулируем дизайн 】 Детски шапки за душ имат регулируема дизайн. лесни и удобни за носене, подходящи за повечето малки деца. ✨✨【Защита на очите и ушите】капачки за детски шампоани могат да издържат на въздействието на вода, а ги предна част предпазва очите от пръски.очите и ушите на вашето бебе по време на къпане или подстригване на косата.Дайте възможност на децата друг опит за вземане на душ. ✨✨【Многофункционални】 шапки за душ отлични за детски шампоан, haircuts и перушина, които могат да защитят очите и ушите на децата от вода по време на къпане или косене, да направи приятно преживяване за децата е изключително полезно и удобно. ✨✨【Идеални подаръци】 Детски шапки за тави може да се използва като подарък за детски душ, рожден ден или други празници.Бебетата могат да си играят с играчки по време на къпане, за улесняване на вашите деца процес на къпане и забавна игра!. ✨✨【Материал премиум-клас】 детска шапка за душ е изработена от висококачествен материал EVA, трайна употреба и са устойчиви на стареене. ✨✨【 Регулируем дизайн 】 Детски шапки за душ имат регулируема дизайн. лесни и удобни за носене, подходящи за повечето малки деца. ✨✨【Защита на очите и ушите】капачки за детски шампоани могат да издържат на въздействието на вода, а ги предна част предпазва очите от пръски.очите и ушите на вашето бебе по време на къпане или подстригване на косата.Дайте възможност на децата друг опит за вземане на душ. ✨✨【Многофункционални】 шапки за душ отлични за детски шампоан, haircuts и перушина, които могат да защитят очите и ушите на децата от вода по време на къпане или косене, да направи приятно преживяване за децата е изключително полезно и удобно. ✨✨【Идеални подаръци】 Детски шапки за тави може да се използва като подарък за детски душ, рожден ден или други празници.Бебетата могат да си играят с играчки по време на къпане, за улесняване на вашите деца процес на къпане и забавна игра!.Технически характеристики Цвят : Както е показано на фигурата. Размер : 32,00 X28,00 X0,60 см / 12,58 X11,00 X0,24 инча.Характеристики на Детска защитна капачка за душата е направена от висококачествен материал EVA, трайна употреба и са устойчиви на стареене.

Други функции

Най-добри сделки