.

.

Holibanna 4шт Защитник на Ъгъла на масата Ъглови Щитове за Защита от Деца Защитни Щитове на Ъгъла на Масата за Детето Силиконови Крачета Детски Мебели Силикон Ъглов Защ?

Holibanna 4шт Защитник на Ъгъла на масата Ъглови Щитове за Защита от Деца Защитни Щитове на Ъгъла на Масата за Детето Силиконови

BGN 4.73

Брой продукти
На склад

Предпазни ъгли за маса, защитни кътове за деца, защитни брони за мебели, предпазни ъгли за масата, силиконови защитни кътове за ръбове, предпазни ъгли за брони, предпазни ъгли за ъгъла, силиконови защитни кътове за мебели, предпазни ъгли за маса : Благодарение на прекрасния дизайн, те ще красиво изглежда в дома сиЗащитен кант за маса : Изработен от внимателно подбрани силиконови материали, има дълъг срок на служба.Защитно устройство за детски ъгли Предпазва вашето дете или възрастни хора от твърди предмети, ъгли и ръбове на мебели.Ъглов защитник на масата : Много удобен за ползване, един добър ъгъл протектор за маси, тумбочек, легла, мебели.Предпазни ъгли за рафтове : това може да бъде за ъгли на мебели, остри ръбове в домашни условия, защита на повърхности и много други.Осъществяване списък 4 x защитни кътове за плот Характеристики - Размер : Около 4,20 X4,00 X2,00 см / 1,65 X1,57 X0,79 инча Защитни кътове за масата. - Материал : Силикон огради с кант плот. - Тези защитни ъгли на безопасност, предназначена за отглеждане на малки деца или деца, които се учат да ходят по мебельному ъгъл. - Защитете вашия любим човек дете от болезнени удари, наранявания и синини от мебели и ъгли на масата Safety Corner Guard. - Произведен от внимателно подбрани силиконови материали, има живот ъглови огради детски масички. - Могат да бъдат монтирани върху пластмасови, повечето от кухненски плотове от плочки и камък, керамика, стъклени защитни брони за мебели. - Начин на инсталиране е прост и няма да ви отнеме много време, Защитен ъгъл Safety Corner Протектор.Описание Товараbaby защитни кътове за детска защита винаги мисля за ъгловото рамките на защитен устройство за вашите мебели?не се притеснявайте.Огради за маси от сблъсъци Тези защитни ъгли може да се използва широко в различни материали и мебели, като дърво, стъкло, маси, шкафове, хладилници, абсорбатори, бюра и т., Ъглови огради за мебели С умен дизайн, лесния начин на работа, те могат да ви направи една добра услуга.

Други функции

Най-добри сделки