.

.

Хамак за морско Свинче Qihengzhijia, Порове, Плъхове, Подвесная Туннельная Легло за Морски Свинчета, Хамак за домашни любимци, Хамстер, Чинчила, на Планер, Убежище за Пор, ?

Хамак за морско Свинче Qihengzhijia, Порове, Плъхове, Подвесная Туннельная Легло за Морски Свинчета, Хамак за домашни любимци, Хамстер,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

?【Удобен материал и дълготрайност】 легло за морски свинчета е изработена от коралов руно и арктически отвътре, така че този тунел за проследяването стъпки пълзи пор приятен на допир хамак за пор е мек и топъл, много нежна и не дразни.Този материал хамак за плъхове е безопасна за кожата си малки домашни любимци, като им предоставя безопасно и комфортно място за спане.(Продължителност на отпадъци за пор не се прилага за ухапвания, грызение и дъвченето на вашите любимци. ?【Подходящи животни】Този размер тунела за морски свинчета е подходящ за хамстер, сирийски хамстер, gerbil, на планер, плъх, чинчила, дегу, млад морски свинчета, таралеж, червената катерици, порове, мишки, бурундука, ара, малки гущери, зайци, какаду, се пазят неразделка и т. Аксесоари за морско свинче е много удобно място за почивка, което помага на домашни любимци да играят и да се защитава от студ, което е полезно за здравето. (Моля, проверете размера преди да купите за вашия домашен любимец. ?【 Оживен и удобен】 хамак за морско свинче представлява гнездо под формата на тунел за движение на домашен любимец.Хамак за домашни любимци, Не само за игри, но и може да послужи като убежище за сън.Студена зима с тези играчки ще придружава вашите любимци и ще спестите от студ.Креватчета за морски свинчета ще се превърне в клетката на вашия домашен любимец, в уютна къща с достатъчно чувство за сигурност.Полузакрытая дизайн, добавляющая много места за занимание и забавление на малки домашни любимци. ?【Размер крысиного тунела】сърдит хамак клетки за дължина на тунела x широчина : 19,7 x 5.9 инча (50 x 15 см). ?【Лесна употреба и почистване】 носилка за малки животни, бързо и лесно се прикрепя към вътрешната част на клетката с помощта на приложените 3 метални куки, подходящи за клетки за домашни любимци стандартен размер.Играчка с тунели и трубочками за домашни животни могат да се използват повторно след измиване.Хамак за морско свинче Qihengzhijia, порове, Плъхове, Подвесная туннельная легло за морски свинчета, Хамак за домашни любимци, хамстер, Чинчила, на Планер, Убежище за пор, Спална Клетка, Аксесоари.

Други функции

Най-добри сделки