.

.

Tfwadmx Ясла за Заек Сено Морско Свинче Дървен Държач За Хранене Хамстер Окачени, Фиксирани на Купата на Протеини от Сладък по-Елементарно Опаковка Билки за Заек, Хамс?

Tfwadmx Ясла за Заек Сено Морско Свинче Дървен Държач За Хранене Хамстер Окачени, Фиксирани на Купата на Протеини от Сладък по-Елементарно

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Дървена опаковка сено】 Нашите хранилки, изработени от естествени дървесни материали, солидни и трайни, за да се домашни любимци може да се насладите на играта, без да се притеснявате за повреда или поглъщане на домашни любимци неперевариваемых веществаВ комплекта е включена стойка за трева с размери 5,1 х 3,7 х 5,9". 【Сигурно прекъснато, трудно переворачиваемый】 Дървен контейнер за сено може просто да се постави на земята, или да се мотае и да се фиксира в клетка, само с помощта на винтове, които ние предлагаме в комплект с кормушкой, след лесен за управление, това може да попречи на домашни любимци обърнете фидер. 【Удобно напълнена ясла】трябва само да изпълва контейнер за храна директно от горния отвор, което е удобно и бързо, което значително спестява време и позволява да се избегне падане на сено, на пода на клетката, което води до образуването на отпадъци и елементарно. 【Забавен дизайн】 Много дупки щанд за билки позволяват домашни любимци яде билков хижи по различни начини и могат да бъдат използвани за множество домашни животни, да се яде и да се играе.Уникален дизайн хранилки с улыбающейся красива глава на интересен и mils да дадем на вас и вашите домашни любимци добро настроение за целия ден. подходящ за зайци, катерици, катериците, хамстери, един gerbil, чинчили, протеин и т. 【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ】 Почистване на тези естествени и безопасни хранилки за съхранение на сено. Просто изхвърлете неизползван храна, избършете с влажна кърпа с мек почистващ препарат.Отново почистете с чиста влажна кърпа, за да отстраните остатъците.Напълно подсушете преди да се върне в клетката на вашия домашен любимец.Мультяшное моделиране, сладко и практично, за да привлече вниманието на домашни любимци.Когато сте зает или не е ръководител на тях, те също са храна, и те няма да останат гладни.Ясла за сено може да осигури на вашия малък домашен любимец сено, люцерна и друга трева.Тази ясла за сено извършва във формата на коте, тя се усмихва, много скъпа.Вие знаете, усмихнати лица не винаги се възприемат като приятелски, а по-щастливо настроение е заразно, метене на лошо настроение за вас и вашия домашен любимец.Тази ясла за сено, изработен от естествена бор, хранилки здрави и трайни, им е лесно да се повреди, което осигурява на нашите домашни любимци незабравими впечатления.

Други функции

Най-добри сделки