.

.

Ipetboom Играчки за дъвчене Заек, 1 Комплект, Инструмент за Хамстер, Дървена Клетка за Животни, Захранващи за билки, Заек, Стенни Ясла за Сено, Малка Гвинейка за Чинчила, ?

Ipetboom Играчки за дъвчене Заек, 1 Комплект, Инструмент за Хамстер, Дървена Клетка за Животни, Захранващи за билки, Заек, Стенни Ясла за

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Поставка за хранене на зайци сено : е Изработена от материал, безопасни за използване, с дълъг срок на службаА за мишки : е Изработена от материал, , трайни и безопасни за употреба.Поставка за билки за домашни любимци : е направена от висококачествен материал , трайни и безопасни за употреба.Поддържа голям брой достъпни сено и, което е най-важно, свежда до минимум на отпадъците сено.Ясла за сено Бъни : Тя е проста конструкция, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Поставка за хранене на зайци сено Е : лесен за измиване и почистване, освен това, в него е много удобно да се съхранява сено.Списък на опаковки 2 x подложки за хранене на плочи 1 x Инсталиране на аксесоар Характеристики -Гладка повърхност, без чеп, това няма да навреди на мобилен аксесоар за клетки за зайци вашите малки домашни любимци. -Цвят : както е показано на щанда за храна за заек сено. -Размер : Около 30,00 X18,50 X3,00 см / 11,79 X7,27 X1,18 инча А за заек сено. - Тя има прост дизайн, но е много практичен за употреба, носи много удобство ви в яслите за малки животни. - Я лесен за измиване и почистване, освен това, тя е много удобно да се ползват с дървени дозатор за храна. -Материал : дърво, поставка за хранене билки за домашни любимци от неръждаема стомана. - материал и изящна изработка, здрави и трайни, за да проверите за хранене таралежи. - Дървесни материали са безопасни за вашия домашен любимец, както насыпание сено и билки на поставка за хранене е полезно за вашето клетки за сено.Описание на продукта Играчка за дъвчене заек Ясла за сено позволява внимателно да събира разбросанное сено, ефективно да се отдели урина от домашни животни от сено и да я държи в чистота и сухота.опаковка билки за зайци Размер на хранилки за сено е подходящ за повечето клетки.Ясла за сено за дребни животни Широко приложение, тя е предназначена за по-малки домашни любимци, като чинчили, зайчета, морски свинчета и т.

Други функции

Най-добри сделки