.

.

OiseauVoler 3D Флорални Възглавници с Вградени В Комплект Декоративна Кръгла Възглавница Ръчна изработка с Акцент за Дивана Спални Естетически Начало Декор 14 Инча, Розо?

OiseauVoler 3D Флорални Възглавници с Вградени В Комплект Декоративна Кръгла Възглавница Ръчна изработка с Акцент за Дивана

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Подходящ е за хол, спалня, на стол, на пода, диван, диван комплекти, веранда, двор, за дома, хотела, офиса и автомобила и т Добавете ярки цветове на вашето жизнено пространство.Украсете дома, добре се комбинират с други накити, за придаване на свежест.Също така може да се използва като подарък.Идеалният подарък за вашите приятели и семейството. ◆ Материал : Калъф от изкуствена вълна; Paste от полипропилен памук ◆ Дължина : около 14 инча / 35 виж Благородна възглавница ръчна работа с 3 D цветя; изящна изработка; Великолепна, впечатлени.Чудесен избор за домашен интериор, ще красят вашия дом и ще добави и приятни линии за вас.Невидима светкавица Подобрява външния вид и лесно премахва поставяне.Съвместното съществуване на Красота и Практичност.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА : Само химическо чистене.Перфектна украса : Подходящ е за хол, спалня, на стол, на пода, диван, диван комплекти, веранда, двор, за дома, хотела, офиса и автомобила и т. Добавете ярки цветове на Вашето Жизнено пространство.Също така може да се използва като подарък. идеалният подарък за вашите приятели и семейството. ◆ Материал : Калъф от изкуствена вълна; Paste от полипропилен памук ◆ Дължина : около 14 инча / 35 виж Благородна възглавница ръчна работа с 3 D цветя; изящна изработка; Великолепна, впечатлени.Чудесен избор за домашен интериор, ще красят вашия дом и ще добави и приятни линии за вас.Невидима светкавица Подобрява външния вид и лесно премахва поставяне.Съвместното съществуване на Красота и Практичност.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА : Само химическо чистене.Перфектна украса : Подходящ е за хол, спалня, на стол, на пода, диван, диван комплекти, веранда, двор, за дома, хотела, офиса и автомобила и т. Добавете ярки цветове на Вашето Жизнено пространство.Също така може да се използва като подарък. идеалният подарък за вашите приятели и семейството.Изработено е ръчно с любов и ще донесе уникален елемент във всяко пространство.Ние подхождаме към всеки един продукт с изключително внимание към детайла и качество, което води до това, което ние определяме като Изключителна изработка.

Други функции

Най-добри сделки