.

.

Сапун ястия за баня Dancrul, Държач за сапун, душ, Метален Самоотливающийся препарат за съдове, Защитени От Ръжда, Стенни препарат за съдове за Душата, Държач за сапун я?

Сапун ястия за баня Dancrul, Държач за сапун, душ, Метален Самоотливающийся препарат за съдове, Защитени От Ръжда, Стенни препарат за съдове

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

✅【Технически характеристики】Технически характеристики на тази сапун ястия за душата представляват 11,61x3,94x1,19 инча, всеки притежател е с дължина 5 сантиметраДизайн двойна тава прави използването на сапун по-гигиеничным. ✅【Многофункционален】 Този държач за сапун за баня е оборудван с две мрежи за сапун, в която може да се съхранява две парчета сапун или други обекти едновременно.А дизайнът на голям контейнер позволява да се съхранява на дезинфектант за ръце, ароматерапия, паста за зъби и др. ✅【Лесна инсталация】 Тази стенни препарат за съдове с помощта на методи за монтаж както от сверлением, така и без пробиване, можете да монтирате поставка за сапун ястия за душата само за броени минути.Подходящ за всички видове стени. ✅【Употреба в няколко сценария на】 Тази сапун ястие за душата може да се използва в такива помещения, като бани, кухненски смесители и дюзи за душата.Помага ви е най-добре да сапун и с други продукти. ✅【Конструкция източване на】Выдолбленная дренажна конструкция сапун ястия спомага за бързото източване на водата, благодарение на което сапун остава суха.Структура на бара на держателе за сапун от двете страни позволява на вашия значение не выскальзывать, дори и ако то става по-малко.Лесен и модерен дизайн тази сапун ястия, подходящи за всички видове бани, кухни и други помещения с банята включва : санитарен фаянс или душ дюзи.Това ще ви помогне по-добре да се съхранява сапун и с други продукти и ще донесе удобство в живота ви.

Други функции

Най-добри сделки