.

.

Играчки за никнене на млечни зъби за деца от 3 месеца, Силиконова Варежка-Прорезыватель AEOLZ Infants със защита от падане, Играчка за Успокояване на Възпалени Венци, Не С?

Играчки за никнене на млечни зъби за деца от 3 месеца, Силиконова Варежка-Прорезыватель AEOLZ Infants със защита от падане, Играчка

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

[Хранително-вкусовата силикон] Прорезыватель one piece bear е изработен от естествен хранителен силикон, няма мирис и е безопасно за детската дъвчене [Мек и успокояващ прорезыватель] Траен и мек на пипане силикон, плюшено мече, с издатини на ушите и ръцете масажи за възпалени венци на детето и със сигурност успокоява бебето, при това не травмирует ротик дете. [Ергономичен дизайн и никога няма да падне] Кух дизайн, едно дете лесно схваща крак вътре и не ще бъде лесно да падне.Подходящ размер и пропускливост на въздух за детски кошари предотвратяват гризане на пръстите. [Лесен за почистване] Просто изплакнете с вода със сапун и вода и я оставете да изсъхне преди всяка употреба.Подвергните дезинфекция в кипяща вода или на пара, и може да се мие в съдомиялна машина. [Скъпа форма и цвят] Атрактивен пастелно цвят и хармонична форма хубава мечка лесно привличат вниманието на детето.Насърчаване на докосване на развитието на детето.Ние направихме това е безопасно, полезно и забавно за децата.

Други функции

Най-добри сделки