.

.

Вентилатор за спални FEHUN с Потолочным светильником и дистанционно управление 3 Скорости Led Лампа с регулируема яркост с таймер 50 W Модерна Всекидневна Тавана Лампа ?

Вентилатор за спални FEHUN с Потолочным светильником и дистанционно управление 3 Скорости Led Лампа с регулируема яркост с таймер 50 W

BGN 66.00

Брой продукти
На склад

технология вентиляторной лампа : вентиляторная лампа е изработена от хардуер на корпуса на лампата и се обработва от няколко процеса носеща плоча дебела, я не е лесно да се деформира.Той притежава функции за защита от ръжда и корозия и дълготрайност.Акрилни лампа с висока светопроницаемостью, благодарение на което светлината се разпространява по-равномерно, лесни за почистване, на ъгъла на пречупване на светлината правилно, както и ефекта на светлината лъчение е мек и равномерен, светъл и energy saving, че ефективно удължава живота. Интелигентна дистанционно управление : вие може да регулирате яркостта, и цветовата температура е по желание в зависимост от вашите нужди. По желание може да се регулира на 3 нива на мощност на вятъра. цветовата температура може да се превключване в диапазона 3000 ~ 6500 К с помощта на дистанционно управление.Интелигентна настройка на времето на срещата, за спестяване на време и енергия, които ви интимни усещания, които ви позволяват спокойно през цялата нощ.Икономия на енергия и висока ефективност : Вграден източник на светлина с висока отлично възпроизвеждане на цветовете, осветлението постоянен ток, отказ от фотовспышки, леко естествена светлина, вграден напълно мед двигател с намотка от силициева стомана, лист от силициева стомана, с двоен капак, безшумен лагер, изцяло медна двигател, стабилна работа и по-ниска мощност, ниско ниво на шум, плавна работа, тих и устойчив.Дизайн на перката : Оптимално балансирана нож фен на ABS. нож фен лека, високоскоростен, с мек вятър и ниски децибелом. Фен притежава висока ветроустойчивостью и трайност, него не е лесно да се деформира. подаването на въздуха е по-стабилна и спокойна, силна и гъвкава.Точно той контролира всеки порив на вятъра. повърхността е гладка и деликатна. процесът е екологично чист, нетоксичен Andy.Service : Удовлетворение на нуждите на клиентите е нашата цел.Той ще бъде внимателно подбран и проверен, преди да изпратите.Ако Имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Тип : вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление Цвят : черен + бял Размер изделия : D : 50 см/ H : 13 см Мощност на осветление : Led 50 W Област на приложение : 8-20㎡ Яркост : 5% ~ 100% Напрежение : 220 Вматериал : Профили + акрил + АбсМотор : Мед МоторПроцесс : Заваряване + пилинг + полиране на перката : abs Метод на контрол : Дистанционно управлениешум : нисък шум на вятъра, само .

Други функции

Най-добри сделки