.

.

Alipis 1 бр. Без Кърпи / хавлии Плаващ Планк за Подпори Бесследный Климатик Пластмаса Abs със Самозалепваща Рафт Душ Практически Бяла Поставка Caddy Стенен Органайзер за Ш?

Alipis 1 бр. Без Кърпи / хавлии Плаващ Планк за Подпори Бесследный Климатик Пластмаса Abs със Самозалепваща Рафт Душ Практически Бяла

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ABS, силиконПоставка за паста за зъби : Не си пробият път, няма да навредят на стената и не оставят следи при оттеглянето.Плаващите рафтове за шампоани : С тази рафт за вашата баня вече няма да бъде неочаквана и мръсна.Над тоалетна рафт : Рафтове за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губиш време се губи.Шкаф за съхранение в Банята : На рафта за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всички други необходими елементи.Закачалка за баня : е Изработена от ABS-пластмаса и силиконови материали, за използване.Поставка за паста за зъби : Не си пробият път, няма да навредят на стената и не оставят следи при оттеглянето.Плаващите рафтове за шампоани : С тази рафт за вашата баня вече няма да бъде неочаквана и мръсна.Над тоалетна рафт : Рафтове за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губиш време се губи.Шкаф за съхранение в Банята : На рафта за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всички други необходими елементи.Закачалка за баня : е Изработена от ABS-пластмаса и силиконови материали, за използване. Списък на пакетите 1 x Рафтове за съхранение Характеристики -Кръгли дупки в долната част помага да се отцеди водата и съдържа елементи на чистота и ред на срока за душата. -Материал : ABS, силиконова поставка за баня. -Характеристики : не се разбива, няма да навреди на стената и не оставя следи при извършването на пластмасови рафтове за баня. - И двете страни могат да съхраняват предмети, които ще ви помогне по-добре да се съхранява елементи за тоалетна рафт. -Цвят : Бял Кухи Рафтове за съхранение. - Гъвкаво огради, върху него лесно се монтира извънгабаритни предмети в банята caddy. -Размер : Около 31,00 X9,00 X9,00 см. / 12,18 X3,54 X3,54 инча Стенен кухненски рафтове. - Стелажи за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губиш време в подвешивание душ кабина.Информация за продукти Над тоалетната рафт изящна изработка изработката я прави практична и красива. шкаф за съхранение в банята Е рафтове за съхранение в банята, който е изработен от лесен за употреба на материала.Поставка за паста за зъби могат да се настанят шампоан, гел за душ, чаша за четка за зъби, самобръсначка и така нататък в банята.

Други функции

Най-добри сделки