.

.

Магическа Гъба за Изтривалка, на 100 опаковки Меламиновой Порести пяна, Мултифункционален Домакински Почистващи Губчатые Накладки Без Драскотини, Кухня, трапезари?

Магическа Гъба за Изтривалка, на 100 опаковки Меламиновой Порести пяна, Мултифункционален Домакински Почистващи Губчатые

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Безопасна меламиновая гъба】 : Магическа гъба за изтривалка е изработен от екологично чист меламинового материалТой не съдържа никакви дразнещи химични вещества, безопасен и няма мирис.Той има полимерна наноструктурой и силна способност да абсорбира мръсотията. 【Добавяйте само чиста вода】 : Вече не е необходимо да добавяте агресивно химическо почистващо средство, е необходимо само да се намокрят с магическата гъба, можете лесно премахване на петна, без да причинява вреда. 【Многократна употреба на почистващи препарати】 : Ополаскивайте вода след всяка употреба и отжимайте излишната вода, те бързо ще изсъхнат, няма миризма и може да се използва повторно 4-6 пъти.Почистването гъба също може да придаде всякаква форма в зависимост от нуждите на потребителите, за почистване на трудно достъпните ъгли и пукнатини. 【Широко използвана гъба за почистване на】 : Нашата гъба-търкане може да не е само почистване на петна от масла на кухненската печка и съдове за готвене, но и вашата кафе машина, петна от бани, тоалетни, стени, кожена мека мебел, подови настилки, плочки и т. Порести гума има превъзходно почистване на лента, е препоръчителен инструмент за почистване на професионални фирми за почистване и ресторанти. 【Добро съотношение между цена и качество】 : Спондж Magic clean физически обеззараживает, безопасен и безвреден за околната среда, не вреди на кожата, тя може да даде на вашия дом нов вид. 【Безопасна меламиновая гъба】 : Магическа гъба за изтривалка е изработен от екологично чист меламинового материал.Той не съдържа никакви дразнещи химични вещества, безопасен и няма мирис.Той има полимерна наноструктурой и силна способност да абсорбира мръсотията. 【Добавяйте само чиста вода】 : Вече не е необходимо да добавяте агресивно химическо почистващо средство, е необходимо само да се намокрят с магическата гъба, можете лесно премахване на петна, без да причинява вреда. 【Многократна употреба на почистващи препарати】 : Ополаскивайте вода след всяка употреба и отжимайте излишната вода, те бързо ще изсъхнат, няма миризма и може да се използва повторно 4-6 пъти.Почистването гъба също може да придаде всякаква форма в зависимост от нуждите на потребителите, за почистване на трудно достъпните ъгли и пукнатини. 【Широко използвана гъба за почистване на】 : Нашата гъба-търкане може да не е само почистване на петна от масла на кухненската печка и съдове за готвене, но и вашата кафе машина, петна от бани, тоалетни, стени, кожена мека мебел, подови настилки, плочки и т.

Други функции

Най-добри сделки