.

.

YSTK Дълбоководно Икорный Електрически Крем за очи, Mmeir Хайвер Крем за очи Против бръчки, Икорный Электромассажный Крем за очи, Дълбоководно крем за очи с икорной Эсс?

YSTK Дълбоководно Икорный Електрически Крем за очи, Mmeir Хайвер Крем за очи Против бръчки, Икорный Электромассажный Крем за

BGN 6.33

Брой продукти
На склад

【Електрически крем за очи с дълбоководна хайвер】 Крем за очи с дълбоководна хайвер против бръчки, стяга кожата около очите, внимателно се грижи за деликатната кожа около очите, като стимулира производството на колаген в кожата, като придава на кожата енергичен вид 【Крем за очи с икорной эссенцией】 Deep Sea Caviar Electric Eye Cream Избор на есенции от дълбоководна хайвер активира производството на колаген. 【Электромассажный крем за очи против бръчки】 Електрически крем за очи с хайвер, морски намалява тъмните кръгове.Укрепва сухата и увядающую на кожата около очите, като я прави по-еластична.Независимо от това, какво имате нормална, мазна, суха или гладка кожа, всички те са безопасни за употреба в зоната около очите. 【Освежаващ и хидратиращ】 Крем за очи с екстракт от хайвер против бръчки за Дълбоко овлажняване на кожата, омекотява я удвоява водоустойчива действие и овлажнява, забавя стареенето на кожата около очите. 【Подходящ за всички типове кожа】Электромассажный крем за очи Caviar, предназначена за премахване на бръчки и намаляване на торбичките под очите, тя лесно се абсорбира в кожата под очите.Подходящ за всички типове кожа.Параметри : Име : Mmeir Дълбоководно электромассажный крем за очи с хайвер; нето Съдържание : 30 гр; Срок на годност : 3 години; Тип кожа : за всеки тип кожа; Пол : Унисекс; условия на Съхранение : да се Съхранява на хладно и сухо място; Осъществяване включва : 2/3 бр. * 2023 нов электромассажный крем за очи с хайвер Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки