.

.

Кафеена чаша Berry President Бухал, Утринна Керамични Чаена чаша, Чаена чаша за офиса и дома, Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка (12 унции, Сини)

Кафеена чаша Berry President Бухал, Утринна Керамични Чаена чаша, Чаена чаша за офиса и дома, Могат да се мият в миялна машина

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Подходящ за пиене на кафе, чай, мляко, сок и т, Просто стил, но с уникален дизайн във формата на бухал. 100% ръчна изработка, 100% ръчно рисувани.Подглазурный цвят, никога не избледнява.Изработена от висококачествена керамика, която не съдържа олово и кадмий. Подходящ за приготвяне на топли и студени напитки.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.Приятно допълнение към съвременния декор на стаята, дома и офиса.Ако имате някакви проблеми с нашите чаша след получаване, просто се свържете с нас!Ние обещаваме, че ще положим всички усилия за разрешаването му.Ние дълбоко се грижим за нашите клиенти и правим вас наш основен приоритет!Благодаря ви!.Подходящ за пиене на кафе, чай, мляко, сок и т., Просто стил, но с уникален дизайн във формата на бухал. 100% ръчна изработка, 100% ръчно рисувани.Подглазурный цвят, никога не избледнява.Изработена от висококачествена керамика, която не съдържа олово и кадмий. Подходящ за приготвяне на топли и студени напитки.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.Приятно допълнение към съвременния декор на стаята, дома и офиса.Ако имате някакви проблеми с нашите чаша след получаване, просто се свържете с нас!Ние обещаваме, че ще положим всички усилия за разрешаването му.Ние дълбоко се грижим за нашите клиенти и правим вас наш основен приоритет!Благодаря ви!.Заглавие : Керамични чаши за кафе Owl.Марка : Berry President.Материал : керамика. Обем : 12 грама.Височина : 10 виж Вътрешен диаметър : 7, вижте Тегло : 350 Уникален подарък за мама, татко, баба, приятели, любители на сови или някой друг за рожден ден или официални празници.

Други функции

Най-добри сделки