.

.

Междузвездни Гирлянди за Спалня, 100 Led Гирлянди за Коледната стая, Гирлянди за Спални, Приказни светлини за деца, Водоустойчив Блещукащите светлини за клас в общежи?

Междузвездни Гирлянди за Спалня, 100 Led Гирлянди за Коледната стая, Гирлянди за Спални, Приказни светлини за деца, Водоустойчив

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Качествени Звездни тела за спалнята】 Декоративна венец за коледни светлини, изработен от качествена тел, led мъниста и мека гирлянди от PVC, която е с ниска мощност, висока яркост и ниска отоплениеСтрунни инструменти, осветителни тела под формата на звезди от траен структурен пластмаса захранва от адаптер.Нашите plug-in гирлянди с тел с дължина 36 метра, 100 светодиоди излъчват мека и успокояваща светлина, приятен за окото, създавайки за вас романтична атмосфера. 【UL сертифициран щекер за стайни струнни тела】 ниско напрежение, 29, сертифицирано UL 588 за безопасна употреба, хладно на допир и не се нагрява. 2-пинов щепсел на захранващ адаптер, star string светлини, просто включете тази лампа до мрежата.Лесен за употреба, директно свързвайте и отсоединяйте за включване и изключване на захранването.С помощта на един бутон, за да превключвате режима можете да запишете настройките. 【8 режима на осветление и гирлянди с висока яркост за спалня в закрито】 Изработени от 100 led звезди, източник на светлина са led лампи, които много добре се разпръсне светлина и осигуряват мощна светлина. настройка на 8 режима : разход, вълна, сериен, slogs", гони /светкавица, бавно отслабване, трептене /светкавица и постоянно включване. 【Спестяване на енергия и водоустойчив IP44】 Актуализирани междузвездни декоративни осветителни тела за детска стая, экономящие повече енергия, отколкото традиционните осветителни тела, продлевающие живот и экономящие парите.Моля, обърнете внимание, че гирлянда star led светлини за спалня е водоустойчив по стандарт IP 44, така че може да се използва навън, но не е достатъчно за директно потапяне под вода. 【Се използва Широко и за подарък за момичета и деца】 Коледни подаръци звездни светлини са идеални за вътрешни / външни украшения, те могат да светне романтична атмосфера!Може да се използва по стените, прозорците, вратите, пода, таваните, коледа дървото, сватба, парти, беседка, дърво, градина, вътрешен двор и т., И това можеше да вземе като перфектен подарък за момичета, детски стаи, спални, класна стая в общежитието.Сертифициран UL штекерный 2-пинов захранващ адаптер е включен, просто свържете тези приказни светлини и се наслаждавайте на удобно и красиво фон осветление. 100 бр кристални звездички.При всякакви метеорологични условия междузвездни струнни инструменти осветителни тела, могат да се използват за различни вътрешни и външни декорации.Но обърнете внимание : адаптера не е водоустойчив, трябва да се използва с водоустойчив капак за контакти при употреба на открито!.Дизайн, благодарение на 100 качествено светодиодам led фея light осигурява именно тази яркост, която дава ярко осветление, без да дразни очите.

Други функции

Най-добри сделки