.

.

Четка за тоалетна и притежателя NYKK от Светлата Керамика Проста Кръгла Четка за Тоалетна Хигиенична Стая Набор от Тоалетни Четки Без Перфорация Четка за Тоалетна К?

Четка за тоалетна и притежателя NYKK от Светлата Керамика Проста Кръгла Четка за Тоалетна Хигиенична Стая Набор от Тоалетни

BGN 11.64

Брой продукти
На склад

100% удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси преди и след продажба, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решениеДръжката е изработена от висококачествени материали.При използване смело напред лек, лесен за работа, за да не се повреди остъклена тоалетна чиния. Нескользящая определяне на вътрешната резба, глава на четка не е толкова лесно да падне при използване.Свалящ замяна глава на четка от PVC за лесно почистване без увреждане на глазура за тоалетна.Светъл глазурованное керамично основа осигурява допълнителна устойчивост на земята, не трябва да се притеснявате за сваливании.Качеството е гарантирано, нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите в магазина, повече стоки, очаквам с нетърпение посещението си отново.Име на продукта : Четка за тоалетна Применимая среда : баня съвети : 1. Моля, проверете размера, преди да купите. В комплекта не включва други елементи, с изключение на четки за тоалетна, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер, посочен при ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, позволете, да ви благодаря. Вашето удовлетворение е голямата цел на нашите услуги.Въпреки, че ние не можем да бъдем близо до вас, ние се надяваме да ви предоставим най-искрено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашата тоалетна зъби, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Други функции

Най-добри сделки