.

.

Декорация на аквариума AYKDAS Декорация на Аквариума от Смола Издръжлив Дизайн Декорация на Аквариума Водна Трева Творчески Дървена Къща Декорация на Аквариума В Ск?

Декорация на аквариума AYKDAS Декорация на Аквариума от Смола Издръжлив Дизайн Декорация на Аквариума Водна Трева Творчески Дървена Къща

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Бижутата, лесно миещи се, подходящи за различни аквариуми, аквариум с рибки и циркулационни системи, които не са токсични и не замърсяват околната среда, могат да създават невероятни подводни сцениМатериал : смола, нашите аквариум за декорация са напълно безопасни в сладка или солена вода и не изчезват, по-добре ги използвате за украса на вашия аквариум.Применимая сцена : могат да се използват като украса за вашия аквариум, магазини за подаръци, рекламни подаръци, украса на дома плот и т. ♥ ᴗ ♥) Ние сме добре украсяват вашия аквариум, и след няколко минути ще имате луксозен аквариум!. ♥ ᴗ ♥) ❖� Удовлетворени на 100% , моля, не се колебайте да придобият нашите висококачествени декорация на аквариума.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение и ние ще ви отговорим навреме! ✮. ♥ ᴗ ♥) Украса, рисувани детайли и цветове, засилват естествения пейзаж в аквариума.Следвайте дълбоко впечатление на гостите и да даде истинските им чувства и вълнение!❤❤❤ (. ♥ ᴗ ♥) Е реалистично украса ще стане идеално за декорация на вашия аквариум.Това прави вашия аквариум креативни и привлекателна.Това създава усещане за естествена среда и се превръща вашия аквариум в красив пейзаж Характеристики : 1. Удобен, издръжлив, добре изглеждащ и не загрязняющий околната среда.Безвреден за рибите, пейзаж може да бъде гъвкав, за озеленяване. Дали това се дължи на комбинация от цветове или с висока степен на координация, всичко е внимателно проучен, като се започне с дизайн, производство и завършва с ефект.It могат да се използват като декорация на аквариум, магазини за подаръци, рекламни подаръци, украса на дома плот и т. Параметри : Материал : синтетична смола Размер : както е показано комплектът включва : 1 х украса за аквариум. Имаме силен екип за обслужване, нашият принцип на обслужване-на удовлетвореността на клиентите, ако имате някакви въпроси или коментари след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас! ! !.

Други функции

Material:
Synthetic Resin
Size:
as shown
Package Include:
1 x Aquarium Decoration
一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一:
We have a strong service team, our service tenet is customer satisfaction, if you have any questions or comments after receiving the goods, please feel free to contact us! ! ! :
Най-добри сделки