.

.

Силиконови Сламки Kisangel, 1 бр. Контейнер, Херметически затворени Чаши, Детска Чаша За Ученици, Преносими Анти Мультяшные Бебешки Бутилки за измерване на Падане, Дръж?

Силиконови Сламки Kisangel, 1 бр. Контейнер, Херметически затворени Чаши, Детска Чаша За Ученици, Преносими Анти Мультяшные Бебешки Бутилки

BGN 7.88

Брой продукти
На склад

Чаша за хранене на бебета : Широк отвор позволява да изпълват с водаПоильник : стилен дизайн, идеален за приучения бебета за доене от чаша.Първата чаша : Безопасно и няма да навреди на устната кухина по време на пиене.Детска чаша за самостоятелно хранене : 1 бр., 250 мл, Мультяшная Детска чаша за хранене, детска чаша за вода.Обучение на чаша : Фланец и моющийся дизайн, лесен за употреба.Пратката включва 1 х тренировочная чаша Особености-чудесно за вода, кафе, напитки, мляко, сок и така нататък. - Сигурно и няма да навреди на устната кухина по време на пиене. - Широк отвор, което я прави подходяща за запълване на вода. - мультяшные модели и ярки цветове ще предизвика интерес. - : Приблизително 14x10x7,5 см/5,5x3,93x2,95 инча -Благодарение на добрата напрежение, лесно се вливат и мокри дрехи по време на пиене. - Материал : боросиликат Описание на продукта първата чаша Чаша за здравословен обучение могат да се обучават в различни етапи на растеж, чрез развитие на тяхната независимост.Чаша за хранене на бебета Е очарователна детска тренировочная чаша, изработена предимно от висококачествени боросиликатных материали, безопасни за използване, с ток и практична конструкция с двойни дръжки.

Други функции

Най-добри сделки