.

.

Игли за Пиърсинг - ТОНБАО 100шт Смесени Размери 12Г 14Г 16Г 18Г 20Г за Еднократна употреба Кухи Игли За Пиърсинг на Тялото Игли За Пиърсинг на Зърната, на Пъпа, на Устните Н?

Игли за Пиърсинг - ТОНБАО 100шт Смесени Размери 12Г 14Г 16Г 18Г 20Г за Еднократна употреба Кухи Игли За Пиърсинг на Тялото Игли За Пиърсинг

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

TONBAO - това е професионална компания за производство на оборудване за татуировкиНие се стремим да разработват висококачествени консумативи за татуировки, като игли за татуировки, машини за татуировки, чаши за мастило за татуировки и други висококачествени продукти за татуировки.В продължение на дълго време ние сме били ангажирани с предоставянето на висококачествени и перфектни услуги, искрено и с ентусиазъм предоставяне на качествено обслужване на всеки клиент. ❤️ Съдържанието на опаковката - игли за пиърсинг на тялото 100ШТ по ваш избор.Смесени размери 12 G 14 G 16 G 18 Г 20 Г (20 бр /размер).Всяка прокалывающая иглата е опакован в герметичную индивидуална опаковка. ❤️ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали - игли за пиърсинг TONBAO професионални, са безопасни и трайни.Иглата за пробиване на уши и нос изработени от неръждаема стомана 316 L.Повърхността не е чеп. ❤️ БЕЗБОЛЕЗНЕН ПИЪРСИНГ - Смесени за еднократна употреба инструменти за пиърсинг са издълбани и имат остър връх, който ще ви помогне бързо да премине през части от тялото с по-малки увреждания. ❤️ Се ИЗПОЛЗВА ШИРОКО - Куха игла за тяло са подходящи за много части на тялото, като например стомаха, ушите, веждите, езика и т. Всяка игла в стандарт почистени на 100% , и вие можете да я използвате с доверие. ❤️ ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - Екип TONBAO предоставя отлични продукти за всеки клиент.Ако не сте доволни от своите игли за пиърсинг, моля, изпратете ни електронно писмо.

Други функции

Най-добри сделки