.

.

Ensbelei 12 Бр Тежкотоварни Никелированные Въртящи Защелкивающиеся Куки Обтегач за домашни Любимци, за да се Свържете с кучета и кучета Поводку Външен Кука Завъртане К?

Ensbelei 12 Бр Тежкотоварни Никелированные Въртящи Защелкивающиеся Куки Обтегач за домашни Любимци, за да се Свържете с кучета и кучета

BGN 20.53

Брой продукти
На склад

Напълно ново и луксозно сверхпрочная настоящата никел завъртане на ключалката, за домашни любимциВ комплекта са включени 12 броя ротационни куки (квадратна рамка / U-образен тип).Снабден с пълен завой на 360 градуса за предотвратяване на entanglements, който ще продължи дълго.Тези защелкивающиеся скоби, изработени от метална сплав.не съдържа олово, корозия, сигурно и трайно ползване.Тези ключалката може да се използва за производството на чанти, дантела, ленти, плоски кабели, колани, висящи предмети, кучешки каишки и други занаяти собствените си ръце.Подробна информация за продукта : Компоненти включват : 12 бр. бутам пружинен се измъкне.Материал : Алуминиева сплав Цвят : сребрист U-образна Обща дължина : 3,15 инча Ширина : 1,18 инча Общата дължина на квадратна рамка : 2,9 инча Ширина : 1,38 инча Характеристики : -Не е податлива на корозия -Лесен за инсталиране -Осигурява максимална здравина и дълготрайност. -Той идва с квадратна рамка и здрава въртяща се част.За какво можете да ги използвате : чанта за ръце, нашийник за куче, на каишка, котешки хамак, куче сбруя, верижка за ключове и други предмети на декоративно-приложното изкуство. движение на 360 градуса, ще ви помогне да се избегне усукване и заплитане.

Други функции

Най-добри сделки