.

.

Детска Слушалки, Слушалки с жак 3.5 мм, Стереозвук, Режийни Слушалки с микрофон, Регулатор на силата на звука за Нов преносим КОМПЮТЪР Xbox one PS4, Mac Mobile Letton L1 (Обновена)

Детска Слушалки, Слушалки с жак 3.5 мм, Стереозвук, Режийни Слушалки с микрофон, Регулатор на силата на звука за Нов преносим

BGN 56.40

Брой продукти
На склад

【Режийни слушалки със стерео звук 35 мм】 Слушалки с жак 3.5 мм, режийни слушалки със стерео звук и регулатор на силата на звука на микрофона за нов преносим КОМПЮТЪР Xbox one PS4 Mac Mobile. 【Шумоизолация】 тапи за уши от пяна с памет ефект може напълно да затваря ушите си, ефективно да забраните външен звук, и при това липсват дразнещ ефект морска мида", от която страдат много от слушалки. създаване на чиста среда за игри. 【УДОБНА засаждане】 В тези игри със слушалки, всички контактни точки са облицовани с меки, но здрави материали, както и на пяна с памет ефект около всеки слушалката осигурява изключителен комфорт при продължително носене. 【Отличен звук】 Отлична шумоизолация на околната среда.Машина за висока точност 50 мм магнитен неодимовый водача осигурява ярки звуково поле, яснота на звука, чувство на шок. 【Отлична съвместимост】 Поддръжка на PC / Mac / Play Station 4/ i Pad/нов Xbox One / мобилни телефони или таблети.И ще ви трябва и допълнителен адаптер, Microsoft, ако имате контролер на Xbox One-стара версия.Това е бивша употреба или обновен продукт е професионално проверени и тествани, за да работи и изглежда като ново.Като продукт става част от програмата Renewed, вашето дестинация за употребявани, възстановени продукти : Клиентът купува нов продукт и го връща или обменивает с по-нова или различна модел.Този продукт е тестван и проверен в работа и външен вид като нови квалифицирани доставчици.След това продуктът се продава както актуализираната продукт .Ако не сте доволни от покупката, обновените продукти са с право на замяна или възстановяване на средства в съответствие с Актуализираната гаранция.

Други функции

Най-добри сделки