.

.

Toyvian Детски Чаша Шампоан За Измиване На Косата Чаша За Баня Лъжичка Вода Играчка За Баня, Детски Шампоан, Шампоан За Бебета Играчки За Баня За Бебета Кофа За Вода За ?

Toyvian Детски Чаша Шампоан За Измиване На Косата Чаша За Баня Лъжичка Вода Играчка За Баня, Детски Шампоан, Шампоан За Бебета

BGN 4.82

Брой продукти
На склад

ПП РАЗБРЫЗГИВАТЕЛЬ с лъжица за шампоан - тези на коляното позволяват изплакнете косата на бебето, като го предпазва лицето и очите.ЧАША за ИЗПЛАКВАНЕ на ШАМПОАН - чудесен подарък за наскоро направени родители в душата на детето.Аксесоари за детски тави - материал премиум клас- Нашите ополаскиватели за бани, са произведени от висококачествен полипропилен материал, който лесно да се повреди, да се деформира и выцвести, той е нетоксичен, безвреден, което го прави безопасен за употреба от едно дете.ОМЕКОТИТЕЛИ за ДЕТСКИ ШАМПОАН - Нашите ополаскиватели за бани, са произведени от полипропилен материал, което ги прави издръжливи и сигурни при използване на дете.ЛЪЖИЦА-ПОЛОВНИК ЗА ВОДА - В тези чашка за промивка баня поберат достатъчно вода, за да изплакнете косата на вашето дете и цялото му тяло.Пратката включва 1 х чаша за изплакване на шампоан Характеристики -Размер : 15,00 X9,00 X8,00 см/5,89 X3,54 X3,14 инча Детско ведерко за измиване. - Материал : полипропилен детска вана за къпане на новородени. - Тези чаши за промивка бани могат да се настанят достатъчно вода, за да изплакнете косата на вашето дете и цялото му тяло. - Чашка за измиване на детската баня. -Екологично чист материал, не причинява вреда на здравето на детето.Те осигуряват нежна струя вода, за душата на чашка за къпане на главата на бебето. -С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практично за използване чаша за измиване с шампоан. - Чудесен подарък за душата на детето за нови родители, кофа за измиване на вана. -Многофункционално, то може да бъде с кухненски лъжичка за вода, чаша за миене на главата на детето, лъжица за детска баня и т., Чаша за детски шампоан.Информация за продукта Смыватель за баня с удобна дръжка.Детска лъжичка за душата Нека детето от този момент се радва на плуване!За да запазите детето си от стреса, свързан с къпане, за да се отърве от сълзи.Чаша за къпане на бебето Чаши за щадящо измиване не позволяват попадане на разтвор от сапун и вода в очите на детето.детски играчки за къпане Тези чашка за къпане позволяват изплакнете косата на бебето, като предотвратява попадането на вода в очите на детето.

Други функции

Най-добри сделки