.

.

UPKOCH 5 бр. Быстросохнущее Утолщенное кърпа за бърза Оригване: Хартия за многократна употреба Подвесное Детско Мультяшное Розово, с Гъби, за да проверите за Плодов Ку?

UPKOCH 5 бр. Быстросохнущее Утолщенное кърпа за бърза Оригване: Хартия за многократна употреба Подвесное Детско Мультяшное

BGN 15.17

Брой продукти
На склад

Подвесное кърпа за ръце : - В сравнение с други кърпи, ни чаршафи леки, малки по размер, лесно да ги носите със себе си, те са трайни и може да се използва повторноКрай старателно зашит, за да не разваливались, не рвались и не са повредени по време на пране.Кърпа за коса от коралов руно : С анимационни плодов дизайн, уникална, луксозно и очарователно.Детски гъба : може да ги затвори за съхранение, те бързо се абсорбират вода и са лесни за използване.Кърпа за пране Kitcken : лесно се изтриват и не се поддава на деформация.Спокойно можете да се насладите на това с кърпа за ръце.Кърпи за ръце за баня : Приятни за кожата, удобни, ветроупорен, топли и нежни, преносим, за да не пада косата и още много други.Осъществяване на списък 1 х кърпа за ръце Характеристики - Материал : шенилна. - С анимационни плодов дизайн, уникален и изискан и пленителен. - Придава на тялото нежен цвят, който поглъща влагата. - много подходящ за кухни, бани и други места, където е необходимо постоянно да се избърсва ръцете. - Той бързо поглъща вода, отговарящи на вашите нужди, както и сух, удобен и може да се пере многократно. - малка по размер, лесна за теглото, не заема много място и е удобна в переноске.Информация за стоки, Кърпа за миене на Kitcken, безопасно за използване. кърпа за коса от коралов руно Мультяшное кърпа за ръце, произведени от превъзходни материали премиум-клас и удобно.детски гъба Е леко кърпата не поцарапает си деликатната кожа.кърпи за ръце в банята е една Добра текстура на фините детайли, обикновено в грижите за здрава и красива. подвесное кърпа за ръце, Това е кърпата за ръце, абсорбира влагата, лесно за почистване.

Други функции

Най-добри сделки