.

.

Набор от ножове и Запалки от въглеродна стомана Futlidys 420, Запалка с Тройно мастилено-фенерче и Перфоратором, Множество Ветрозащитная Бутановая запалка с Видими газ ?

Набор от ножове и Запалки от въглеродна стомана Futlidys 420, Запалка с Тройно мастилено-фенерче и Перфоратором, Множество Ветрозащитная

BGN 4.32

Брой продукти
На склад

▶【Тройно струя пламък】- Тази запалка е изработена от едно парче метал и използва 3 силна горелки с турбо, които осигуряват силно и мощно турбореактивное пламък по-мощен пламък, от запалки с с едно или две пламък.Работи добре дори и във ветровито време. Забележка : Запалка продава се без газ. ▶【НОЖ и перфоратор ПРЕМИУМ-клас】 - Нож, напълно е изработен от въглеродна стомана 420.който е силен и издръжлив.Самозатачивающиеся двойни остриета осигуряват прецизно рязане, максимален диаметър на рязане може да достигне до 0,86 инча. Запалка с вградена остър перфоратором (размер : 0,32 инча) в долната част, здрав и не ръждясва, което добавя допълнително удобство на любителите на запалки. ▶【МНОЖЕСТВО и регулируема】 - За разлика от еднократна употреба, запалки, тази бутановая запалка с тройно мастилено-пламък за еднократна употреба, има по-дълъг живот и по-экологична.Клапан за регулиране на пламъка се намира в долната част на запалки, ние предлагаме регулировочную чинията, за да сте винаги може да се получи желания размер на пламък. ▶【ВИДИМ ГАЗОВО ПРОЗОРЕЦА и защитно покритие】 - Не се тревожи за това, когато се презарежда запалка газ, наклонете по-напред и назад, за да видите останалите бутан, защитно покритие ефективно защитава горелката от заключване и предпазва от случайно запалване на запалки. ▶【Подаръчен комплект за запалки】- КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ? 1 × запалка с троен пламък, 1 × нож от въглеродна стомана 420, 1 × вграден остър перфоратор, 1 × нож от изкуствена кожа за защита на кожата, 1 х инструмент за регулиране на плоча.Който ще се превърне в перфектният избор за празничен подарък, изненада своя приятел, съпруг или баща.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ▶【Тройно струя пламък】- Тази запалка е изработена от едно парче метал и използва 3 силна горелки с турбо, които осигуряват силно и мощно турбореактивное пламък. по-мощен пламък, от запалки с с едно или две пламък.Работи добре дори и във ветровито време. Забележка : Запалка продава се без газ. ▶【НОЖ и перфоратор ПРЕМИУМ-клас】 - Нож, напълно е изработен от въглеродна стомана 420.който е силен и издръжлив.Самозатачивающиеся двойни остриета осигуряват прецизно рязане, максимален диаметър на рязане може да достигне до 0,86 инча. Запалка с вградена остър перфоратором (размер : 0,32 инча) в долната част, здрав и не ръждясва, което добавя допълнително удобство на любителите на запалки.

Други функции

Най-добри сделки